EXCLUSIV  Horoscop, sâmbătă, 23 aprilie 2022

Daniela Simulescu, astrolog DCNews
Daniela Simulescu, astrolog DCNews

Horoscop. Mercur careu Saturn. 

Astăzi avem un careu între Mercur și Saturn. Și pentru că se va petrece pe semne fixe, vom avea de-a face cu rigiditate, răzvrătiri infantile și schimbări frustrante de program. Acest aspect este unul destul de provocator pentru perioada prin care trecem. Mai ales din punct de vedere spiritual. Gândurile noastre vor fi destul de păcătoase. Ne vom enerva din orice și nu avem cele mai pacifiste gânduri când este vorba de persoanele dragi. 

Berbec

Astrele îți recomandă să nu îți încarci ziua cu tot felul de activități. Încearcă să te ții doar de ce contează cu adevărat. 

Taur

Vei aștepta aprobarea celorlalți mai mult ca altădată. Te vei concentra mai greu, semn că trebuie să te odihnești serios. 

Gemeni

Este o zi bună pentru reconectarea cu propria credință. Unele vești mei neplăcute te pot întoarce pe dos și chiar ai nevoie de liniște. 

Rac

Te vei înțelege mai bine cu oamenii dragi pentru că vei lăsa de la tine. Îți vei da seama că nu este cazul să tragi cu dinții de unele situații. 

Leu

Vei prelua frâiele unei inițiative din sânul familiei. Și asta pentru că apropiații vor, dar nu sunt dispuși să depună efort. 

Fecioară

Vei fi mai atent ca altădată la învățămintele religioase ale perioadei. Și chiar vei fi curios să afli mai multe povești. 

Balanță

Venus se apropie de conjuncții cu Jupiter și Neptun. Vei simți că este cazul să fii mai generos, mai milostiv față de toți oamenii din viața ta. 

Scorpion

Faci tot ce este posibil pentru bunăstarea emoțională a celor dragi. Vei prelua din treburile lor gospodărești. 

Săgetător

Astrele te invită să spui doar adevărul astăzi. Chiar dacă doare. Compromisurile îți vor aduce multe bătăi de cap pe urmă. 

Capricorn

Vor apărea unele îngrijorări pe plan financiar. Încearcă să nu le exagerezi și să nu îți consumi ziua astfel. Comunică mai mult cu oamenii dragi!

Vărsător

Emoțiile îți vor fi activate. Și vei simți tot ce ascund toți din jurul tău. Hipersensibilitatea aceasta va fi destul de copleșitoare. 

Pești

Tu trăiești ziua într-un mod spiritual. Vei observa că vei fi destul de potolit, liniștit. Poate chiar prea tăcut. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel