Horoscop, sâmbătă, 18 mai 2019

Horoscop
Horoscop

Horoscop. Taurii au o zi plină de coincidențe bizare, iar Racii se pot simţi depăşiţi de dimineaţă de sarcinile zilnice.

Berbec

Berbecii reușesc cu greu să se deconecteze de la probleme, după o săptămână cu peripeții. Încearcă să-ți regăsești echilibrul interior și starea de liniște, chiar dacă pentru asta trebuie să te îndepărtezi de anumiți oameni dragi. Câteva ore de sigurătate nu sunt doar indicate, ci și necesare. Ascultă cu atenție semnalele trupului, îți va spune ce trebuie să faci.

Taur

Taurii au o zi plină de coincidențe bizare. Iar o întâlnire cu o persoană pe cât de atrăgătoare, pe atât de inteligentă, s-ar putea să nu fie deloc întâmplătoare. Uneori destinul trimite anumiți oameni exact în momentul în care ești pregătit pentru a-i primi în viața ta. Nu ezita să duci lucrurile la următorul nivel, dacă simți că există chimie între voi doi. Astfel de ocazii sunt rare.

Vezi si: EXCLUSIV Zodia cu noroc la bani. Astrolog: Învățați acest lucru

Gemeni

Gemenii ar face bine să asculte cu atenție ce se întâmplă în jurul lor. Persoana iubită ar putea trece prin momente delicate, în tăcere, încercând să găsească o soluție pe cont propriu. Chiar dacă problema e delicată, încercă să ajuți fără a cere socoteală. Ce a fost în trecut nu mai poate fi schimbat, iar partenerul cu siguranță nu are nevoie de o lecție de morală, în acest moment.

Rac

Racii se pot simţi depăşiţi de dimineaţă de sarcinile zilnice. Au de făcut curat în casă, cumpărături pentru weekend, de schimbat câteva becuri. Ar putea ca totul să devină obositor, dar e în regulă. După ce terminaţi, petreceí singur ceva timp, pentru a vă relaxa. Dacă aveţi un prieten cu o stare de spirit luminoasă, nu îi refuzaţi prezenţa.

Leu

Încearcă să stai departe de bârfele despre alţii ca să îţi păstrezi atenţia întreagă la spiritul romantic din jurul tău. Dacă nu eşti într-o relaţie, cineva pe care îl cunoşti te va aborda şi te va întreba dacă nu vrei mai mult decât o prietenie cu el. După-amiază apare oportunitatea unei excursii romantice. Aşa că desprinde-te de alte probleme şi concentrează-te pe momentele "dulci".

Fecioară

Îţi cam lipseşte empatia astăzi şi nu ai o stare prea bună emoţională, dar asta nu te împiedică să te rupi de problemele de la birou şi să fii steaua petrecerii. Ai grijă însă ca atunci când vei avea nevoie de spaţiu doar pentru tine, acest spaţiu există. Pentru că faci faţă perfect unei astfel de zile, poţi să îţi oferi o mică "recompensă". Opreşte-te într-un magazin cu lucruri drăguţe şi cumpră-ţi ceva mic, dar frumos.

 Citeste mai multe pe observator.tv

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel