EXCLUSIV  HOROSCOP. Provocările anului 2020 pentru fiecare ZODIE

Horoscop 2020
Horoscop 2020

HOROSCOP 2020.  Saturn și Pluto se află în Capricorn și chiar vor face o conjuncție la grad în data de 12 ianuarie 2020. Chiar dacă în același semn se află și Jupiter, provocările și testele vor fi mai mari ca niciodată. Energia Capricornului este rece, nu acceptă compromisuri și vrea să dai multe examene să obții o diplomă.

HOROSCOP 2020.  Berbec

Cariera și relațiile cu autoritățile (șefi, părinți, parteneri în cazul femeilor) vor suferi adevărate zguduiri. Deci nu îți face multe așteptări.

HOROSCOP 2020.  Taur

Călătoriile, credința și studiile vor fi afectate. Trebuie să înveți că nu doar tu ai dreptate, că lumea este mare și că nu ai cum să deții adevărul suprem.

HOROSCOP 2020. Gemeni

Nativii acestui semn trebuie să fie atenți la creditele pe care le vor face la bănci, la eventuale partaje sau scandaluri provenite în urma primirii de moșteniri.

HOROSCOP 2020.  Rac

Sunt printre cei mai predispuși la divorț. Pentru unii poate fi ca o eliberare, dar pentru alții poate veni ca o mare suferință.

HOROSCOP 2020.  Leu

Relațiile colegiale, stilul de viață sau micile probleme de sănătate. Acești nativi au nevoie de disciplină și să nu mai pună la suflet nimic profesional.

HOROSCOP 2020.  Fecioară

Copiii vă vor da bătăi de cap, ai voștri sau ai rudelor apropiate. De asemenea, Saturn vă obligă să nu trăiți degeaba, ci să vă găsiți o pasiune.

HOROSCOP 2020.  Balanță

Certurile cu părinții, rudele sau partenerii vor fi la ordinea zilei. Dacă vor să își ia o casă, le recomand să fie atenți la toate detaliile.

HOROSCOP 2020.  Scorpion

Drumurile, documentele, relațiile cu frații/surorile vor și modul de comunicare vor fi trecute prin furcile caudine.

HOROSCOP 2020.  Săgetător

Saturn te va obliga să mai strângi cureaua, să înveți să fii mai econom, să renunți la excesul de zel sau la achiziția unor lucruri superficiale.

HOROSCOP 2020. Capricorn

Dacă ai construit un plan și mai ai încă puțin, să nu care cumva să lași neîncrederea să te afecteze și să vrei să renunți.

HOROSCOP 2020.  Vărsător

Persoanele dragi pot trece prin momente grele. Tu ești obligat să renunți la obiceiuri nesănătoase, locuri de muncă toxice și la o viață fastuoasă.

HOROSCOP 2020.  Pești

Prietenii vor avea parte de evenimente neplăcute sau te vor dezamăgi constant. Deci va fi nevoie să ai mare grijă în cine vei avea încredere.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel