EXCLUSIV  Horoscop, miercuri, 27 octombrie 2021

Horoscop, miercuri, 27 octombrie 2021. Foto: Pixabay
Horoscop, miercuri, 27 octombrie 2021. Foto: Pixabay

Horoscop. Astăzi avem un careu între Venus și Neptun.

Careul dintre Venus și Neptun predispune la iluzii, decepții și chiar înșelăciuni. Nu este o zi bună pentru a începe o relație sau pentru a crede orice. Careul pornește de cele mai multe ori de la lipsa de încredere.

Berbec

S-ar putea să joci rolul nehotărâtului astăzi. Sunt zile în care vrei să fii simplu spectator. Este obositor să iei tot timpul decizii pentru alții.

Taur

Vei avea senzația că totul este foarte greu de înfăptuit. Și că nu ai un orizont de timp în absolut nimic. Parcă ai înota așa în gol.

Gemeni

Astrele îți recomandă să nu crezi vorbele frumoase ale nimănui astăzi. Ești printre cei mai predispuși să te lași convins de vorbe pompoase.

Rac

Luna este în continuare în semnul tău și va face o serie de aspecte provocatoare. Cel mai bine ar fi să nu crezi imediat ce auzi, mai ales la locul de muncă.

Leu

Nu îți stă capul deloc la muncă. Va trebui să prioritizezi totul. Atât proiectele de la serviciu, cât și treburile gospodărești.

Fecioară

Vei ajunge greu la o înțelegere cu membrii familiei sau cu partenerul, mai ales dacă sunt implicați și banii. O zi foarte creativă.

Balanță

Aspectele de astăzi te pot împinge de la spate în cazul în care ai de susținut o prezentare, un discurs și îți este frică. Te vei pricepe la cuvinte.

Scorpion

Astrele îți recomandă să acorzi puțin mai multă atenție unor cheltuieli. Poate ai neglijat anumite aspecte care și-au consumat degeaba bugetul.

Săgetător

Chiar dacă primește un careu de la Neptun, Venus în semnul tău te poate ajuta să atragi priviri, să fii ajutat și să îi convingi mult mai ușor pe toți de ce vrei tu.

Capricorn

Este o zi nemaipomenită pentru introspecție. Dacă ai reuși să îți păstrezi câteva clipe doar pentru tine, ai observa imediat efectele pozitive.

Vărsător

Multe dintre promisiunile celor dragi s-ar putea să fie în van. De aceea, recomandarea astrelor ar fi ca astăzi să te bazezi doar pe tine.

Pești

Astăzi te vei chinui să îți dai seama în cine să ai încredere la locul de muncă. Ai senzația că lucrezi într-un mediu destul de haotic.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel