EXCLUSIV  Horoscop, miercuri, 27 aprilie 2022

Daniela Simulescu, astrolog DCNews
Daniela Simulescu, astrolog DCNews

Horoscop. Venus conjuncție Neptun. 

Venus face o conjuncție cu Neptun în semnul Peștilor. Această alăturare poate crea idealuri exagerate în câmpul iubirii. Vom fi predispuși să ne îndrăgostim de o nălucă, un vis sau o iluzie. Da, este unul dintre cele mai spirituale aspecte, dar și unul dintre cele mai periculoase. Căutăm o legătură spirituală, iubirea necondiționată, dar și postura de martir. Un asemenea aspect este nemaipomenit pentru compasiune, generozitate, creativitate, dar poate crea devărate decepții amoroase. 

Berbec

Este o zi riscantă pentru tine. De ce? Pentru că pot apărea diverse situații destul de confuze care să te bruieze. Deci ai grijă!

Taur

Venus, guvernatoarea ta, se întâlnește cu Neptun. Vei fi mai spiritual ca niciodată. Îți va păsa puțin de partea pragmatică a vieții. 

Gemeni

Multe dintre oportunitățile de la locul de muncă pot fi destul de înșelătoare. Deci ai face bine să nu crezi pe nimeni!

Rac

Este o zi bună pentru rugăciune, meditație, călătorii, scris, citit sau învățat. Însă pentru chestiunile administrative în niciun caz. 

Leu

Astrele te invită să ai grijă, să nu te grăbești în a te alia cu nimeni. Mai ales dacă este vorba despre investirea banilor tăi. 

Fecioară

Există un mare risc pe plan relațional. De aceea, astrele îți recomandă să nu iei nicio decizie. Să mai lași timpul să treacă. 

Balanță

Te poți lăsa prea ușor păcălit de către colegi. Și vei avea surprize neplăcute. Așa că ai face bine să nu te încrezi în ei așa ușor. 

Scorpion

O zi nemaipomenită pentru romantism, răsfăț, satisfacerea plăcerilor sau pentru activități alături de copii. Creativitate la cote imense. 

Săgetător

Astrele îți recomandă să nu crezi în promisiunile oarbe ale rudelor. Adică, nu vor să te înșele, însă în viața lor pot apărea evenimente neașteptate. 

Capricorn

Intuiția poate fi aliatul tău astăzi. Deci astrele îți recomandă să fii mult mai atent la ce simți în timpul discuțiilor, și nu la ce spun interlocutorii.

Vărsător

Nu te lăsa convins să faci o cheltuială! Pentru că vei rămâne dezamăgit. Obiceiurile celorlalți sunt diferite de ale tale. 

Pești

Conjuncția Venus-Neptun te va face sensibil, empatic și romantic. Dar și prea visător, credul sau generos. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel