EXCLUSIV  Horoscop, miercuri, 26 mai 2021. Eclipsă totală de Lună

Horoscop, miercuri, 26 mai 2021. Eclipsă totală de Lună. Sursă foto: Pixabay
Horoscop, miercuri, 26 mai 2021. Eclipsă totală de Lună. Sursă foto: Pixabay

Horoscop. Miercuri, 26 mai, în jurul orei 14:14 vom avea o Eclipsă totală de Lună/Lună Plină în Săgetător.

Berbec

Epuizarea mentală va fi la cote mari. Și în loc să stai să procesezi ce se întâmplă, vei dori să te implici în tot felul de activități care îți vor întreține starea.

Taur

S-ar putea să ai tot felul de discuții și dispute referitoare la bani. În orice caz, zilele acestea este mai bine să îți pese de finanțele tale și nu ale altora.

Gemeni

Partenerul are multe cerințe la tine. Și ca un făcut, astăzi nu vei fi capabil să te ocupi de ele. Evită să îi faci promisiuni deșarte.

Rac

Dacă nu vei renunța tu de bunăvoie, vei fi obligat să îți prioritizezi treburile de la serviciu. Până la urmă, totul este spre binele tău.

Leu

Vei dori să te integrezi într-o echipă, să te alături unui grup. Dar nu va fi ușor la început. Mai ales din cauza faptului că va trebui să îți modelezi atitudinea.

Fecioară

Ferește-te să iei decizii pe plan profesional fără a te consulta și cu alți oameni! Confuzia este la tot pasul și gradul de a risca destul de mare.

Balanță

S-ar putea să încurci borcanele la serviciu, indiderent de cât de mult te-ai strădui să faci totul perfect. Dar asta nu înseamnă că trebuie să te dai bătut.

Scorpion

Ai diverse temeri referitoare la siguranța ta, atât cea emoțională, cât și cea financiară. Nu vrei să iei decizii, dar nici nu vrei să pierzi nimic.

Săgetător

Multe perechi de ochi se vor perinda în jurul tău. Fără să faci ceva în mod intenționat, vei atrage atenția și bineînțeles, criticile. Nu te lăsa afectat!

Capricorn

Astăzi le poți arăta apropiaților și colegilor că poți trece cu demnitate peste orice eveniment mai neplăcut. Nu lupta cu oboseala, accept-o!

Vărsător

Vei observa că ai pretenții mari, dacă nu exagerate, de la oameni. Dar este cazul să îți dai seama mai întâi cât de critic ești tu cu tine însuți.

Pești

Ai capacitatea de a te face auzit, văzut și apreciat. Și chiar vei avea sfaturi bune legate pentru colegi. Nu este cea mai bună zi în care să stai la șuete.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel