EXCLUSIV  Horoscop, marți, 7 decembrie 2021

Horoscop, marți, 7 decembrie 2021. Sursă foto: Pixabay
Horoscop, marți, 7 decembrie 2021. Sursă foto: Pixabay

Horoscop. Mercur careu Neptun. 

Careul dintre Mercur din Săgetător și Neptun din Pești va provoca multe momente de confuzie, haos și blocaje în comunicare. Nu vom fi deloc siguri pe ceea ce spunem și gândim, riscăm să ne lăsăm ușor păcăliți și ne va fi destul de greu să luăm o decizie.

Berbec

Evită să iei partea cuiva sau unei cauze anume astăzi pentru că s-ar putea să te păcălești. Cel mai bine te bazezi pe fapte reale, și nu pe vorbe.

Taur

Vor exista neînțelegeri legate de banii cheltuiți în familie. Atât tu, cât și partenerul, sunteți nemulțumiți de acțiunile celorlalți și încercați să mediați situația.

Gemeni

Partenerul va fi destul de nehotărât și acest fapt se va reflecta în acțiunile tale. Cum nu te mai poți baza pe el, va trebui să îți schimbi serios programul.

Rac

Colegii sunt agitați. La serviciu, programul este încurcat și trebuie să depuneți efort suplimentar pentru a rezolva sarcinile. Nu neglia odihna!

Leu

Vei avea impresia că nimeni nu dă atenție nevoilor tale. Victimizarea nu te va ajuta. Va trebui să spui direct ce anume te deranjează la ceilalți.

Fecioară

Când Mercur, guvernatorul tău, este afectat, ziua ta nu este una cea mai bună. Oamenii apropiați te vor bruia. Cu greu te vei putea concentra.

Balanță

Vei încerca să eviți multe situații, dar nu vei reuși complet. În orice caz, ai cuvintele la tine astăzi. Mai ales pe plan profesional.

Scorpion

O zi foarte bună pentru a-i convinge pe alții să îți dea bani. Fie pentru proiectele de la serviciu, fie pentru evenimentele personale.

Săgetător

Mercur te poartă într-o lume ireală. Există riscul să nu îți dai seama care este adevărul din unele situații destul de încurcate.

Capricorn

Astrele îți recomandă să nu te bazezi pe intuiție. S-ar putea să ți se pară multe. Ar fi bine să ai lângă tine tot timpul o persoană obiectivă.

Vărsător

Nu te baza prea mult pe prieteni! Vor apărea schimbări în programul lor. Și recomandabil ar fi nici să nu îți încarci ziua cu multe activități.

Pești

Vei primi vești care, la început, te vor demoraliza. Mai ales legate de planul profesional. Însă ușor ușor îți vei reveni și vei găsi și o parte bună a lucrurilor.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel