EXCLUSIV  Horoscop, marți, 5 octombrie 2021

Horoscop, miercuri, 15 decembrie 2021. Foto Pexels
Horoscop, miercuri, 15 decembrie 2021. Foto Pexels

Horoscop. Mâine vom avea o Lună Nouă în Balanță.

Berbec

Vei avea tendința de a analiza absolut totul, mai ales în prima parte a zilei. Și nu ar fi o problemă, doar că nu faci asta de obicei.

Taur

Te lași deliberat pe mâna celorlalți. Ai așteptări imense de la ei. Astrele îți recomandă să fii, totuși, mai circumspect.

Gemeni

Trigonul lui Mercur cu Jupiter se mai separă, deci mintea îți va fi mai liniștită. Vrei să eviți cât se poate treburile gosdpodărești.

Rac

Ai impresia că oamenii dragi se poartă ciudat, dar de fapt, tu ești cel care îi îndepărtezi. S-ar putea să fii mai agresiv.

Leu

Toată ziua vei da explicații. Oamenii din jurul tău sunt atât de diferiți și au nevoie să te adaptezi în funcție de nevoile fiecăruia.

Fecioară

În prima parte a zilei, te vei zbate într-un ocean de emoții. Sprea seară va trebui să te trezești pentru că ai de făcut unele cheltuieli.

Balanță

Venus se apropie de finalul tranzitului prin Scorpion, deci este posibil să fii nevoit să te ocupi de unele chestiuni financiare mai spinoase.

Scorpion

Poți profita încă de tranzitul lui Venus în semnul tău. Mai ales pe plan sentimental. Fie că ești singur, fie că ești într-o relație.

Săgetător

Începutul zilei nu este pe placul tău. Mai ales primele ore petrecute la serviciu. Colegii sau șefii îți dau unele planuri peste cap.

Capricorn

Astrele îți recomandă să nu te bazezi pe promisiunile celor de la serviciu. Vei întâlni piedici în toate proiectele mai vechi.

Vărsător

Astăzi vrei să te plimbi, să mergi în vizite, să participi la evenimente, să cunoști oameni. Bineînțeles, toate astea costă.

Pești

Partenerul are câteva idei pe care ți le comunică, mai ales că te implică și pe tine. Și tu vei fi de acord cu el întru totul. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel