EXCLUSIV  Horoscop, marți, 23 noiembrie 2021

Horoscop, marți, 23 noiembrie 2021. Sursă foto: Pixabay
Horoscop, marți, 23 noiembrie 2021. Sursă foto: Pixabay

Horoscop. Soare conjuncție Nodul Sud.

Soarele, recent intrat în semnul Săgetătorului, va face o conjuncție cu Nodul Sud. Egoul nostru va fi repede și des provocat de unele situații familiare. Nu este cazul să îl amplificăm mai mult decât este cazul, ci să ne dăm seama ce anume se declanșează în noi. Mercur se pregătește să iasă din semnul Scorpionului.

Berbec

Te vei simți atacat dacă cineva va îndrăzni să îți contrazică părerile. Chiar nu este cazul. Dacă vei fi mai atent, chiar vei afla lucruri folositoare.

Taur

Este una dintre acele zile în care nu ai deloc control. Cel mai bine ar fi să te adaptezi din mers la orice s-a întâmpla. Te poți baza pe o persoană dragă.

Gemeni

Discuțiile cu partenerul îți trezesc tot felul de stări. Deseori vei fi furios însă fără un motiv anume. Nu este cazul să te panichezi!

Rac

S-ar putea să ți se pară nedrept ce se întâmplă la serviciu. Unii colegii primesc unele proiecte pe care ți le-ai fi dorit. Dar dacă nu zici nimic, nu se va întâmpla ce vrei.

Leu

Conjuncția Soarelui cu Nodul Sud te face nostalgic. Vei dori să simți din nou fluturii din stomac, declarațiile romantice și momentele tandre din trecut.

Fecioară

Grija pentru casă s-ar putea să fie exagerată. Și pe nepusă masă. Vei încerca să îi convingi pe cei dragi să îți asculte sfaturile.

Balanță

Este o zi nemaipomenită pentru a-ți folosi calitățile oratorice. Cuvintele tale sunt convingătoare, atât acasă, cât și printre colegi.

Scorpion

Încerci să eviți unele greșeli ale trecutului în zona financiară. Ești preocupat de a găsi formula potrivită pentru gestionarea bugetului personal.

Săgetător

Orgoliul tău nu poate fi măsurat și nu poate fi combătut. Dar este o mască foarte bună pentru a trece cu bine de zile ca aceasta.

Capricorn

Te vei consuma pentru orice s-ar întâmpla. Pierzi repede energie și ai face bine să te odihnești mai mult. Poate mai delegi din proiecte.

Vărsător

Întâlnirea cu un vechi prieten s-ar putea să îți schimbe modul de a gândi, dar și unele planuri de viitor. Ai nevoie să fii încrezător.

Pești

Șefii au rămas blocați undeva în trecut. Este cazul să îi convingi cu realizările de acum. Evită conflictele cu autoritățile!

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel