EXCLUSIV  Horoscop, marți, 16 noiembrie 2021

Horoscop, marți, 16 noiembrie 2021. Sursă foto: Pixabay
Horoscop, marți, 16 noiembrie 2021. Sursă foto: Pixabay

Horoscop. Soare sextil Pluto. 

Sextilul dntre Soarele din Scorpion și Pluto din Capricorn este un aspect ce ce ne poate oferi atât stăpânire de sine, dar și o motivație puternică. Este o zi foarte bună pentru a recunoaște puterea interioară și a o folosi în scopuri concrete.

Berbec

Nevoia ta este una de a acționa imediat, dar astăzi îți dai seama că autocontrolul este unul dintre cele mai folositoare instrumente din viață.

Taur

Vei reuși să gestionezi altfel furia căpătată în urma unor discuții cu partenerul sau unele persoane de la serviciu. Chiar vei fi mândru de tine.

Gemeni

Vei reuși să nu te mai implici în multe proiecte. Reușești să îți gestionezi altfel timpul și resursele disponibile. Și poate te vei odihni în plus.

Rac

Conștientizezi că victimizarea nu este o strategie bună pentru un adult. Te încântă mai mult validarea primită în mod autentic, decât cea forțată.

Leu

Te străduiești să te ocupi de problemei casei fără a mai face acuzații în stânga sau dreapta. Astfel, chiar vei rămâne cu energie suficientă și pentru altele.

Fecioară

Astăzi vei avea o intuiție puternică. Îți vei da seama care impuls este potrivit și care nu. Astfel, factorii declanșatori nu vor mai avea putere asupra ta.

Balanță

Cine se grăbește nu câștigă deloc timp. Iar tu vei aplica aceste cuvinte mai ales în plan financiar. Alegi să faci cheltuielile într-un mod inteligent.

Scorpion

Ai dori să te ocupi de mai multe inițiative, dar le alegi doar pe cele care îți pot aduce câștiguri și o oarecare evoluție personală.

Săgetător

Vei disprețui orice formă de violență din jurul tău. Și dacă nu reușești să îi calmezi pe oameni, vei decide să te retragi.

Capricorn

Astăzi ai încredere doar în oamenii care și demonstrează, nu doar aruncă în stânga și dreapta cu vorbe. Ai nevoie de oameni puternici în jurul tău.

Vărsător

Furia poate fi un aliat extraordinar dacă vei ști cum să o folosești. Cel puțin în sfera profesională. O zi bună pentru activități sportive.

Pești

Nu intra în dezbateri doar pentru a demonstra că tu ai dreptate! Mai ales în cele referitoare la principii și valori. Astăzi este recomandat un rol neutru.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel