EXCLUSIV  Horoscop, joi, 28 aprilie 2022

Daniela Simulescu, astrolog DCNews
Daniela Simulescu, astrolog DCNews

Horoscop zilnic. Ne apropiem de prima eclipsă a anului. 

Venus se rupe de conjuncția cu Neptun, dar atenție că suntem predispuși în continuare la autoiluzionare atunci când este vorba de dragoste. Este adevărat că Venus se apropie de Jupiter, dar încă nu este cazul să credem în poveștile din capul nostru. Luna va tranzita semnul Berbecului, iar Mercur își petrece ultimele zile în semnul Taurului. Peste două zile vom avea prima Eclipsă a anului!

Berbec

Încerci să te repoziționezi, însă nu este atât de simplu. Simți nevoia să faci ceva, însă nu știi ce și nu ai instrumentele necesare. 

Taur

Ne apropiem de Luna Nouă în semnul tău. Îți vor da târcoale destule gânduri de schimbare, de renunțare, de împrospătare a unui domeniu. 

Gemeni

Haosul de la locul de muncă nu poate fi dizolvat, cel puțin nu astăzi. Așa că ai face bine să îți investești energia și timpul în altceva. 

Rac

Te axezi prea mult pe ce crede lumea, pe ce ai învățat de-a lungul vieții că este corect. Dar viața se mai schimbă din când în când. 

Leu

Dacă vrei să faci o schimbare pe plan profesional, zilele acestea sunt favorabile. Sau dacă apar surprize la locul de muncă, nu te speria!

Fecioară

Comunicarea cu partenerul este defectuoasă. Asta pentru că evitați să dezvoltați unele subiecte importante și vă spuneți vorbe goale. 

Balanță

Astrele îți recomandă să înveți să îți dozezi energia la locul de muncă. Vor apărea pe parcurs proiecte destul de solicitante. 

Scorpion

Colegii te provoacă serios și tu nu ai energia necesară să le răspunzi pe măsură. Astrele îți recomandă să te bazezi mai mult pe zona personală. 

Săgetător

Ești foarte competitiv astăzi! În orice domeniu al vieții. Dar astrele te invită să îți alegi luptele într-un mod mai inteligent. 

Capricorn

Eclipsa de peste două zile îți va activa pofta de viață. S-ar putea să simți încă de astăzi dorința de a te distra sau de a te răsfăța. 

Vărsător

Te zbați permanent între nevoie de a cheltui și cea de a economisi. Cu siguranță nu mai poți face lucrurile ca înainte. 

Pești

Beneficiezi de mult suport din partea astrelor. Acum depinde doar de tine cum îți vei folosi aceste oportunități. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel