Horoscop, joi, 21 aprilie 2022

Daniela Simulescu, astrolog DCNews
Daniela Simulescu, astrolog DCNews

Horoscop. Luna tranzitează Capricornul. 

Soarele începe să se acomodeze în semnul Taurului. Luna tranzitează Capricornul, deci vom avea dublă porție de pragmatism, simț practic și răbdare. Și chiar avem nevoie, mai ales în zilele acestea când facem cumpărături și planuri. Nu uitați totuși că ne apropiem de un careu între Mercur și Saturn care ne provoca serios. Vom avea tendința să ne judecăm, dar să observăm și la ceilalți unele greșeli. 

Berbec

Îți găsești greu motivația pentru a face orice. S-ar putea să amâni sau să anulezi unele acitivități. Pur și simplu nu ai chef. 

Taur

Îți priește atmosfera astrologică a momentului. Vei reuși să te ocupi în timp de toate și să îi mai ajuți și pe cei apropiați. 

Gemeni

Te vei simți destul de presat de cei din jur. De multe ori, va fi doar în imaginația ta. Încearcă să îți ocupi timpul cu multe activități. 

Rac

Vei avea multe așteptări la cei din jurul tău. Dar vei rămâne dezamăgit total dacă nu le vei comunica. Oamenii chiar nu știu ce vrei tu. 

Leu

Soarele s-a instalat în zona carierei și a autorității. Deci s-ar putea să fie unele contre cu șefii sau chiar cu oamenii dragi. 

Fecioară

Teoretic, astrele sunt toate de partea ta astăzi. Însă tot vei fi nemulțumit. Și chiar de acțiunile partenerului care vrea să îți facă pe plac. 

Balanță

Venus intră ușor ușor în sfera lui Neptun. Vei trece prin diverse stări pe care nu ți le vei putea explica în niciun fel. 

Scorpion

Dorințele celor dragi vor fi ordine pentru tine. Faci orice este posibil să îi faci să se simtă bine. Vei fi destul de generos și cu alte persoane. 

Săgetător

Astrele te invită să fii mai preocupat de partea financiară. Să nu arunci banii pe orice și oricum. Ai nevoie de puțină cercetare a pieții. 

Capricorn

Vei fi mult mai prezent, conștient de ceea ce se întâmplă. Nu vei fugi de emoții și poate chiar vei comunica celorlalți o parte din stările tale. 

Vărsător

Te agiți mult și degeaba! Încearcă să faci totul pas cu pas. Dacă nu, vei alerga după mai mulți iepuri și nu vrei prinde niciunul. 

Pești

Vrei să faci multe fapte bune. Să îi ajuți și pe cei dragi, dar și pe cei necunoscuți. Și vei reuși să comunici pe înțelesul tuturor. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel