Horoscop, joi, 14 martie 2019

Horoscop. Taurii spun  și altora  prin ce au trecut până au ajuns la nivelul actual, pentru că pot învăţa şi ei din eforturile altora. Raci să fie corecți  în aprecieri şi nu trebuie să se arunce  la o concluzie dacă nu cunosc lucrurile în profunzime. 

Berbec

Cuvântul care le  vine în minte azi este abundenţă, pentru că apar o mulţime de lucruri utile în calea ta şi numai de tine depinde cum le valorifici. Berbecii vor întâlmi mulţi oameni care îţi pot fi de ajutor, apar oferte profitabile care merită puse în aplicare, vin informaţii care te pot ajuta să restabileşti echilibrul pe multe planuri ale vieţii tale.

Taur

Spune şi altora prin ce ai trecut până ai ajuns la nivelul actual, pentru că pot învăţa şi ei din eforturile altora. Nu a fost o ascensiune lină, ci una plină de hopuri şi amânări, dar pe care le-ai depăşit cu brio. Dacă tot ai trecut peste toate cu succes, împărtăşeşte-le şi soluţiile la acest gen de piedici. Nu te încăpăţâna doar să-i avertizezi că există şi să nu le dai şi sfaturile de rigoare cum să le rezolve, pentru că ar fi o mare dovadă de egoism.

Gemeni

Nu trece la etapa următoare a proiectului la care munceşti până nu eşti sigur că ai înţeles situaţia corect, că deţii toate informaţiile necesare şi că sunt îndeplinite toate condiţiile unei evoluţii fără întrerupere. Dacă ai scăpat ceva din vedere, te vei întoarce din drum şi îţi va strica tot cheful şi elanul. Nu te apuca, deci, de ceva nou dacă eşti încă prins în alte activităţi care necesită concentrare. Ocupă-te de ele, du-le la îndeplinire cu calm şi abia după ce te vei elibera complet te poţi gândi şi la ce vrei să faci după aceea. 

 Rac

Fii corect în aprecieri şi nu te arunca la o concluzie dacă nu cunoşti lucrurile în profunzime. Fii sigur că ai adunat toate informaţiile necesare şi ai învârtit situaţia pe toate părţile, ca nu cumva să emiţi o opinie incorectă sau parţială. Informează-te din surse sigure înainte de a extrage concluzia finală şi mai ales detaşează-te de miezul evenimentelor. Dacă încerci să exprimi o părere cât eşti direct implicat, ai putea fi subiectiv şi nu tocmai corect în estimare.

Leu

Cine te are pe tine azi în echipa de lucru, are numai de câştigat, pentru că sfaturile primite de la tine se vor dovedi a fi salvatoare. Împărtăşeşti cu drag ceea ce ştii fără a aştepta nimic în schimb, pentru că aceasta este forma în care întorci şi tu celor din jur ceva din serviciile pe care ţi le-au oferit aceştia cu alte ocazii. Eşti un consilier înţelept care oferă cele mai inteligente soluţii chiar şi la cele mai complicate probleme, pentru că priveşti lucrurile logic şi imparţial.

Fecioara

Cineva drag trece printr-un moment critic şi suferi şi tu alături de el, de parcă ar fi problema ta. Pui mult suflet în necazurile altora, încât unii ar putea profita de bunăvoinţa ta, tocmai pentru că ştiu că te dedidi întru totul problemelor în care sunt implicaţi. Totuşi, discerne cu mai multă grijă cine merită cu adevărat ajutorul tău, ca nu cumva unii să-ţi spună că au cele mai mari probleme doar pentru că ştiu că tu vei face tot posibilul să-i ajuţi. 

Citeste mai multe pe jurnalul.antena3.ro

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel