Horoscop, duminică, 9 iunie 2019

Leii au parte de o zi lipsită de probleme
Leii au parte de o zi lipsită de probleme

Horoscop. Te simţi confortabil astăzi şi nu ai de ce să bagi în seamă recomandările celorlalţi, iar Berbecii, în această zi, tind să lenevească , dar nu e nicio problemă atâta timp cât aveţi şi ocazia de a vă relaxa. 

Berbec

Berbecii, în această zi, tind să lenevească , dar nu e nicio problemă atâta timp cât aveţi şi ocazia de a vă relaxa. Acordaţi-vă acest răgaz de linişte, lăsaţi telefonul deoparte şi comunicaţi mai mult cu rudele, prietenii sau persoana iubită. Seara este potrivită pentru o plimbare în aer liber, pentru o cină romantică sau pentru un cocnert cu prietenii.

Taur

Un val de pozitivitate se aşează peste starea de spirit a Taurilor, în această zi. Dacă aveţi o relaţie stabilă, astrologii vă sfătuiesc să spargeţi monotonia cu o escapadaă la munte sau la mare. Perechea voastră va aprecia categoric surpriza. În schimb, dacă sunteţi burlaci, ar fi cazul să aveţi mai mult curaj, să fiţi sinceri cu voi şi să acordaţi o şansă celor interesaţi să vă cunoască.

Gemeni

Gemenii sunt plini de idei. S-ar putea să vi se ceară ajutorul într-o anumită problemă, de către o rudă, iar sfaturile voastre să fie mai mult decât potrivită. În dragoste lucrurile stau bine. Astrologii vă recomandă însă să staţi departe de aventuri şi să nu încercaţi o nouă poveste de dragoste fără să fiţi siguri de sentimentele voastre.

Rac

Racii sunt ingenioşi şi pun la cale un plan pentru a cuceri o persoană faţă de care nutresc sentimente de ceva vreme. Fiţi sinceri în primul rând cu voi, iar mai apoi acţionaţi în consecinţă. S-ar putea să aveţi plăcuta surpriză de a realiza că această persoană vă împărtăşeşte aceeaşi iubire. Începeţi astfel o frumoasă poveste de dragoste, aveţi curaj să riscaţi. Nu veţi pierde nimic.

Leu

Azi ai parte de o zi lipsită de probleme. Sunt şanse mari să-ţi îndeplineşti tot ce ţi-ai propus să realizezi pe ziua de azi. Singurul lucru care ţi-ar putea da mici bătăi de cap este comunicarea cu partenerul de viaţă. Se pun întrebări la care ar fi bine să se găsească răspunsuri concrete, chiar dacă ele nu vor fi pe placul unuia sau altuia. Ai încredere în comportamentul tău şi nu te grăbi să te încrezi în complimentele aruncate la întâmplare.

Fecioară

Te simţi confortabil astăzi şi nu ai de ce să bagi în seamă recomandările celorlalţi. Instinctul tău te ajută să iei cele mai bune decizii, indiferent că vorbim de partea financiară sau de implicarea într-o relaţie de dragoste. Pentru a-ţi menţine buna dispoziţie ar trebui să încerci un fel nou de mâncare sau să-ţi faci ordine în spaţiul personal. Aşa poate vei ajunge să arunci anumite lucruri care, cel puţin la nivel de subconştient, încă te ancorează în trecut.

Cetește mai multe pe observator.tv

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel