Horoscop, duminică, 8 martie 2020

Alții se distrează bine mersi, pe când Săgetătorii  stau să trebăluiască prin casă
Alții se distrează bine mersi, pe când Săgetătorii stau să trebăluiască prin casă

Astăzi, de Ziua Internațională a Femeii, avem două conjuncții pozitive: cea dintre Venus(feminitatea, dragostea) și Uranus(inovația) si cea dintre Neptun(creativitatea, visare) și Soarele(vitalitate) din Pești.

Berbec

Orice gest de generozitate făcut astăzi va aduce multă bucurie personală. În plus poți ierta mai ușor persoanele care te-au rănit pe plan amoros.

Taur

Ai mult farmec, carismă și te faci foarte plăcut printre prieteni și cunoștințele acestora. Din fericire, nu vor observa și instabilitatea ta emoțională de azi.

Gemeni

Ești invitat la un eveniment și nu știi cum să refuzi astfel încât să nu superi. Soluția cea mai bună ar fi să recunoști faptul că nu ești în apele tale.

Rac

Întâlnirile cu persoanele dragi îți vor oferi multă fericire și mulțumire sufletească. Deci nu petrece ziua stând doar în casă!

Leu

Zilele de sărbătoare sunt preferatele tale pentru că primești și mai multă atenție. Nu te pripi cu concluziile referitoare la prieteni.

Fecioară

Partenerul devine romantic, drăgăstos și copilăros. Te vei topi instantaneu de dragul lui și vei uita de toate neînțelegerile din trecut.

Balanță

Îți vei dori să aduci îmbunătățiri relației în care te afli sau să cunoști oameni noi interesanți. Conjuncția dintre Venus Și Uranus îți va oferi chef de schimbare.

Scorpion

Propune-i persoanei iubite să faceți astăzi ceva noncomformist, să vă testați limitele. Cei singuri vor cunoaște ființe rebele și instabile din punct de vedere emoțional.

Săgetător

Alții se distrează bine mersi și tu stai să trebăluiești prin casă. Cei ajutorul celor apropiați, însă nu vei îl primi. Vei fi foarte dezamăgit.

Capricon

Este una dintre puținele zile în care îți permiți să îți afișezi emoțiile față de femeile importante din viața ta, fie că ești bărbat sau femeie. Nu respinde niciun gest de afecțiune!

Vărsător

Discuțiile cu părinții sau rudele apropiate nu vor fi lipsite de reproșuri sau jigniri. Norocul tău este că nu vor dura mult și că veți găsi cale de împăcare.

Pești

Nimeni nu va ține pasul cu tine la capitolul povești, scenarii sau declarații. Ai parte de creativitate, inspirație sau empatie.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel