Horoscop, duminică, 31 martie 2019

Un mare hop apare în calea Gemenilor
Un mare hop apare în calea Gemenilor

Horoscop. Berbecii să fie  atenți la ideea de afaceri care le vin azi, pentru că ar putea avea efecte dintre cele mai profitabile, iar Racii nu trebuie să renunţe la o activitate doar pentru că văd că nu iese perfect aşa cum ar fi dorit!

Berbec

Fii foarte atent la ideea de afaceri care îţi vine azi, pentru că ar putea avea efecte dintre cele mai profitabile. Ce-i drept, ţi se cere un dram de curaj de a pune în practică ceea ce gândeşti acum, dar dacă ai nevoie de bani, nu vei sta pe gânduri. O tranzacţie financiară, încheiată azi, îţi poate asigura o situaţie materială superioară, dar dacă tot ai adunat ceva bani, ar fi bine să nu te gândeşti deja cum să-i cheltui. 

Taur

Simţi nevoia să te înconjori de oameni dragi, de persoane care au un efect tonic asupra ta, şi dacă priveşti în jur, descoperi cel puţin doi prieteni buni care îţi sunt alături cu toată fiinţa. Îi simţi că se implică trup şi suflet, că participă intens la tot ceea ce le spui, şi astfel de momente îţi demonstrează, din când în când, pe cine te poţi baza la nevoie. E modul lor de a-ţi răspunde la situaţii similare când şi tu ai intervenit pozitiv în viaţa lor cu sfaturi, cu emoţii, cu vorbe bune.

Gemeni

Un mare hop apare în calea ta şi nu te lasă să duci mai departe ce ai început. Culmea e că piedica nu depinde absolut deloc de tine, ci e o intervenţie nefastă din partea unei persoane ce se va dovedi a fi un inamic de temut pentru tine. Spune nu la orice, îţi taie aripile spre ceea ce ţi-ai propus, şi tot ce poţi face e să priveşti neputincios cum îţi strică toate planurile. Consideră ziua ca o probă de încercare.

Rac

Nu renunţa la o activitate doar pentru că vezi că nu iese perfect aşa cum ai fi dorit! Totul are nevoie de antrenament îndelungat şi concentrat până ce ajungi la un nivel care să te satisfacă. Şi dacă ai învăţa să patinezi sau să cânţi la un instrument, tot ar fi nevoie să exersezi şi să exersezi luni de zile. Aşa şi cu acel proiect în care te-ai împotmolit. Pentru că nu evoluează atât de repede şi de bine pe cât sperai, eşti tentat să laşi totul baltă şi să uiţi că ai încercat vreodată, dar dacă faci asta, greşeşti.

Leu

Ai grijă la tertipurile pe care le foloseşti azi pentru a depăşi un moment tensionat, pentru că, deşi pe moment poate te ajută să-ţi atingi scopurile, mai apoi îşi va arăta şi latura negativă. Eşti tentat să promovezi o informaţie greşită, să transmiţi mai departe o minciună sau abordezi o atitudine falsă faţă de restul lumii, dându-le impresia că totul merge perfect deşi nu e deloc aşa. Oricât de greu ar fi să fii sincer şi să spui adevărul în faţă, e de preferat decât să spui celor cu care intri în contact o gogomănie care îţi poate ştirbi şi ţie imaginea şi le poate da şi lor peste cap toate planurile.

Fecioara

Nu te mai gândi atât de mult la un eveniment despre care ştii oricum că se apropie, pentru că fiecare gând care duce acolo, naşte în tine numai stări negative. Oricum se va produce, fie că îl transformi în obsesie sau nu, deci lasă lucrurile să se scurgă fără a mai analiza totul pe toate feţele în ton fatalist. Se vede că eşti puternic influenţat de cineva din anturaj care îţi prezintă acel moment în cele mai sumbre tonuri, şi cum nici tu nu eşti, de felul tău, o fire mai optimistă, iată că totul se transformă într-o mică depresie.

Citeste mai multe pe romaniatv.net

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel