Horoscop, duminică, 24 februarie, 2019

Horoscop. Balanţele ar putea fi ţinta geloziilor zilei de astăzi, iar  Capricornii își vor aminti mult timp evenimentele din această duminică. 

Balanţă

Balanţele ar putea fi ţinta geloziilor astăzi. Trebuie să evite întâlnirile stabilite în ultim moment pentru a nu da nas în nas cu cei invidioşi. Este recomandat să-şi petreacă mai mult timp în mijlocul familiei, ca să se încarce cu optimism pentru toată săptămâna viitoare. Seara, există o șansa să faceţi o mică achiziție la care aţi visat de multă vreme.

Scorpion

Scorpionii trebuie să renunţe la griji şi să aibă grijă pe ce îşi consumă timpul liber, lăsând problemele de la muncă pentru ziua de luni. Se pot bucura de o zi liniştită de duminică, să îşi reia un hobby mai vechi sau chiar să plece într-o scurtă escapadă. Seara îi surprinde cu o atmosferă romantică, în care declaraţiile de dragoste vor fi mai sincere decât oricând.

Săgetător

Sagetătorul nu ar trebui să-şi petreacă duminica cu dispute familiale. Orice ceartă este ușor de evitat dacă zâmbești şi menţii o atitudine pozitivă. Chiar dacă sunteţi provocat, ignoraţi personajul. Alternativ, puteți petrece această zi în afara agitaţiei de zi cu zi. De exemplu, organizați o excursie la munte și invitați prietenii să vă alăture. O zi pe pârtie sau un pahar de vin fiert şi aerul muntelui poate fi exact ce îţi doreşti. Seara, vă recomandăm să vă îndreptaţi atenţia spre o relaxare totală, în compania oamenilor care vă iubesc.

Capricorn

Capricornii își vor aminti mult timp evenimentele din această duminică. Probabilitatea unor întâmplări surprinzătoare în destinul tău personal este foarte mare. De exemplu, este foarte posibilă reîntâlnirea cu un fost partener de căsătorie sau o persoană pe care ai considerat-o mult timp un troferu de neobţinut. A doua jumătate a zilei, cel mai probabil, va trece mult mai normal. Puteți să vă faceţi planuri de viață, să discutați cu membrii familiei, să vă reînnoiți garderoba sau să vă pregătiți pentru o nouă săptămână de lucru.

Vărsător

Vărsătorul astazi ar trebui să fie foarte atent la sănătate. Există riscul unei afecțiuni cronice, aşa că o vizită la medic în cursul zilei de luni poate fi o idee foarte bună. Un virus sau o infecție este posibil să fie cauza bolii dumneavoastră. Nu sunt prevăzute alte probleme pentru ziua de azi. Însă, dacă starea dvs. de sănătate se dovedește a fi satisfăcătoare, puteți face o excursie mică, pentru a respira aer curat.

Pești

Peştii sunt astăzi cap de afiş pentru atenția celorlalți. Se iveşte o sansa de a castiga o luptă îndelungată în dragoste sau concretizarea unor eforturi în privinţa cuceririi persoanei iubite. În același timp, sunt posibile certuri minore cu prietenii sau rudele, exact din acelaşi motiv. Poate că nu sunt de acord cu persoana respectivă, poate vă invidiază din acest motiv. Acţionaţi în tăcere, reflectând foarte bine la planurile de viitor.

Citeste mai multe pe romaniatv.net

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel