EXCLUSIV  Horoscop, duminică, 13 iunie 2021

Horoscop, marți, 10 august 2021. Sursă foto: Pixabay
Horoscop, marți, 10 august 2021. Sursă foto: Pixabay

Horoscop. Ne apropiem de al doilea careu Saturn-Uranus din 2021 și de un careu între Soare și Neptun.

Berbec

Vei avea putere să îi motivezi pe alții, dar îți va fi destul de greu să te miști, să te scoți din zona de confort. Dacă se poate, ai vrea să stai doar în casă.

Taur

Astăzi te vei simți bine dacă vei încerca ceva nou. Nu te gândi la ceva complicat sau măreț, mai gradbă la o plimbare sau la vizitarea unui loc.

Gemeni

Mintea îți va da destule bătăi de cap. Orice ai face, îți va fi greu să te liniștești. Încearcă să nu te raportezi la prezent pe baza experiențelor din trecut.

Rac

Vei prefera să fii atent la discuțiile celor apropiați. Astăzi nu ai chef să fii comunicativ, ci doar să înțelegi comportamente și reacții.

Leu

Ideile partenerului sunt bune, curajoase, dar te și pun mult la muncă. Va trebui să renunți la timpul tău liber pentru a-l susține.

Fecioară

Prietenii se străduiesc să îți facă pe plac, dar pare că nu ești deloc mulțumit. Vei avea tendința de a fi prea direct și cincer.

Balanță

Planul zilei include și câteva deplasări, scurte sau mai lungi. Vizitele la rude se vor lăsa cu discuții noi despre finanțe.

Scorpion

Te vei enerva din absolut orice. De aceea ar fi recomandabil să nu petreci tot timpul în compania celorlalți.

Săgetător

Vei dori mai multă discreție în jurul tău. Ești destul de deschis cu membrii familiei, însă sunt lucruri care nu pot fi spuse.

Capricorn

Dacă vrei să ai o zi liniștită, ascultă-i pe apropiați, oferă-le atenție, dar fă ca tine. Propunerile lor nu se potrivesc deloc cu modul tău de a fi.

Vărsător

Vrei să te distrezi, dar vrei să fie și casa lună. Partenerul va încerca să te convingă să fii mult mai relaxat în ziua de duminică.

Pești

În prima parte a zilei, vei fi mai sensibil și afectuos, iar spre seară vei încerca să fii atent și la nevoile partenerului.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play
DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel