Horoscop, duminică, 11 august 2019

Berbecii vor fi  nevoiți să ia o decizie, și poate una chiar neplăcută
Berbecii vor fi nevoiți să ia o decizie, și poate una chiar neplăcută

Horoscop. Gemenii se uită în buzunare și în portofel și își dau seama că au fost cam mână largă în ultimele săptămâni. Vărsătorii se află în fața unei hotărâri legate de relația de cuplu sau de un parteneriat. 

Berbec

Vei fi nevoit să iei o decizie, și poate una chiar neplăcută. De aceea, vei trece printr-o adevărată dilemă. Ești forțat să renunți la fericirea personală pentru a face pe plac unei persoane dragi. Nimeni nu se simte confortabil în asemenea condiții, iar tu te vei zbate serios.

 Taur

Te năpădesc o mulțime de gânduri referitoare la ce ai de făcut mâine la locul de muncă. Iar pentru cei din vacanță, sunt neumulțumiri de niște mesaje pe care le primesc sau legate de o serie de acte.

 Gemeni

Te uiți în buzunare și în portofel și îți dai seama că ai fost cam mână largă în ultimele săptămâni. Să știi că dacă nu te huzurești astăzi, nu înseamnă că ai făcut economie, ci că ai ajuns la fundul sacului.

 Rac

Lasă trecutul măcar astăzi, nu mai insista cu trezirea amintirilor fără rost, și mai ales a acelora care te fac să retrăiești clipe dureroase. Trecerea lui Mercur din semnul tău în semnul Leului te obligă să fii mai conștient de tine însuți în prezent.

Leu

Azi vei avea senzația aceea că ai găsit și ultima piesă din puzzle-ul vieții tale. Te vei umple de revelații, idei, zvâcuri de inspirație sau intuiție. Dar chiar și așa nu uita că nu ești un zeu, ci un om poate cu mai multă încredere în el față de alții.

 Fecioară

Te apasă ceva și nu îți dai seama atât de repede. Cei din jurul tău te vor acuza că ești pesimist și că nu vrei să vezi și partea pozitivă a vieții. Somnul îți va fi deranjat și este posibil să ai tot felul de vise sau coșmaruri.

 Balanță

Ascultă sfaturile celor mai mari, părinți, bunici sau prieteni. Îți vor fi de folos în viitorul apropiat. Și te vor marca așa cum nu te-ai fi așteptat vreodată. Aplică-le în viața ta fără frică și vezi ce se întâmplă.

 Scorpion

Când te-ai rugat ultima oară? Atenție, nu mă refer neapărat la rugăciunile învățate pe de rost în copilărie. Ci la un moment în care stai singur, meditezi și te eliberezi de gândurile mai neplăcute. Dacă a trecut ceva timp, ți-aș recomanda să o faci astăzi. Te va ajuta.

 Săgetator

Secretele celor dragi nu îți dau deloc pace, faci tot posibilul să le ții în continuare, dar va apărea o situație, și nu una superficială. care va necesita o serie de informații din partea ta. În plus, ai grijă cui spui secretele tale astăzi.

 Capricorn

Nu mai amâna discuția cu partenerul, mai ales dacă este ceva ce nu îți convine. Oricine se ferește de vorbe grele, de conflicte, de reproșuri, dar și dacă vei ține prea mult în tine, nu te vei simți deloc bine. Curaj mult.

 Vărsător

Te afli în fața unei hotărâri legate de relația de cuplu sau de un parteneriat. Vrei schimbare, dar parcă vrei să și duci mai departe ce ai început să contruiești deja. Dar știi și tu că așa nu se poate și că până nu vezi un semn de la celălalt, nu mai faci niciun pas.

Pești

Te-a obosit cumplit weekend-ul acesta, pe toate planurile. Și pe deasupra, nici mâncarea nu mai are gust, nici vinul nu mai e așa bun, nici muzica nu îți mai place. Este normal ca din când în când să nu mai meargă toate ca pe roate.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel