Horoscop CHINEZESC. 2021, anul BIVOLULUI de metal. Nicoleta Ghiriș: Zodia care va fi în lumina reflectoarelor

foto: Pixabay
foto: Pixabay

Astrologul Nicoleta Ghiris, specialist în astrologie occidentală, metafizică chineză (astrologie chineză, specialist feng-shui) și numerologie, a prezentat pentru SPECTACOLA, horoscopul chinezesc pentru anul Bivoului de metal. 

Astrologul Nicoleta Ghiris, specialist în astrologie occidentală, metafizică chineză (astrologie chineză, specialist feng-shui) și numerologie, a prezentat pentru SPECTACOLA, horoscopul chinezesc pentru anul Bivoului de metal. 

„Anul chinezesc 2021  am înțeles cu toții că va fi un an de muncă, așa cum zodia ce îl patronează, Bivolul de metal, bine ne transmite. 

Fiecare zodie trebuie să echilibreze ceva în acest an și are la îndemână câteva indicii cum trebuie să acționeze, activând ca niste chei deschizătoare de uși și mai ales cu unele cu mare nevoie de anumite remedii feng-shui:

Șobolan

ARMONIA este cheia - accent pe carieră și noi oportunități acolo dar și pe zona de sănătate- atenție marită. Sunteți însă în acord cu energia anului. Protecție pe sănătate ca și remedii recomandate: amuleta cu Wo Lou sau amulete Medicine Buddha.

Bivol

ÎN LUMINA REFLECTOARELOR - cu recomandare pentru a ieși din zona de confort și a avea rezultate mai mari. Nodul mistic tibetan să îl mențineți alaturi de voi, să îl purtați anul acesta.

Tigru

PRECAUȚIE - ajutor de la cine nu vă așteptați, atenție la oamenii care au intenția de a vă păcăli. Pot exista evenimente benefice și ele se pot multiplica într-o anumita perioadă, direcție, însă atenție și la evenimentele negative care pot avea în anumite perioade din acest an, același efect de multiplicare.  Același nod mistic tibetan, vă poate proteja și pe voi.

Iepure

ATENȚIA este cheia - și anume în zona de celtuieli inutile, certuri și răniri ușoare, nu vă aventurați în zone ce ușor pot deveni calamitate. An bun pentru învățătură și iubire. O amuleta a învățăturii vă poate fi de ajutor.

BUNA COMUNICARE vă ajută- disputele cu cei din jur vă pot încurcă mai mult, atenție la cum comunicați, atenție la răniri și zona de sănătate. PROTECȚIE MAXIMA- desi energia anului nu vă este prietenă, există remedii de atenuare ale anului în curs: pagoda celor 5 elemente.

Șarpe

ÎNCERCĂRI este cuvântul de ordine- tinta unor oameni bârfitori și defăimători. Ajutor din partea celor ce vă susțin, însă. Trebuie să fiți protejați de energia ce poate aduce succes redus și accidentări. Puteți înregistra momente de scădere de venituri, dar fiindcă energia anului este alaturi de voi și vă susține, veți găsi resurse financiare din alte parti și chiar vor depăși acele scăderi înregistrare.

Horoscop 2021. Ce ne rezervă astrele în noul an


Cal 

DETERMINARE - o zodie privilegiată anul acesta, daca va exista voință și munca, cerul este limita, cu steaua victoriei asupra voastră. An bun să vina pe lume copilași pentru aceștia. Orice amultetă activator de energie de victorie este binevenită.

Oaia (Capra)

ECHILIBRU INTERIOR - atenție la certuri dese anul acesta, parte dintre ele pot surveni și din zona financiară cu ce dragi. Calmul vă va ajuta mai mult decât disputele. Trebuie să combatem și energia anului acesta dar și energia de cearta cu un remediu împotriva certurilor asupra voastră tot anul: amuleta mîr roșu sau cei trei lei.

Maimuța

OPTIMISMUL vă ajută - este o altă zodie privilegiata anul acesta. Oportunități în cariera. Energia certurilor vă poate transmite aceasta predispoziție și în sfera relațiilor. Remediile importriva certurilor ajuta: amuleta măr roșu”, a declarat astrologul Nicoleta Ghiris, specialist în astrologie occidentala, metafizica chineza (astrologie chineza, specialist feng-shui) și numerologie.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel