EXCLUSIV  Horoscop 9 decembrie: Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară. Zodia nemulțumită de ce se întâmplă la serviciu, astăzi. Nervi mulți!

Imagine cu rol ilustrativ / Sursa foto: Pexels
Imagine cu rol ilustrativ / Sursa foto: Pexels

Astrologul Daniela Simulescu a transmis cele mai importante previziuni ale zilei pentru zodii.

Venus în Capricorn până în martie 2022

Venus a intrat în Capricorn în 5 noiembrie și durează până în 6 martie 2022. Venus este planeta iubirii, iar această perioadă este una romantică, una practică pentru relaţii, fie că vorbim de relaţii vechi sau aflate la început de drum. Venus, planeta iubirii, tranzitează în mod normal o zodie în aproximativ o lună. Dar, pentru că Venus va şi retrograda în semnul Capricornului, va sta mai mult acolo. 

Înseamnă că vom deveni mai selectivi în alegerea unui partener, însă ne vom da seama mai mult de nivelul de singurătate pe care îl avem, de faptul că ne place solitudinea. Cu Venus în Capricorn trebuie făcute lucruri pentru a întâlni pe cineva. Perioada cu Venus în Capricorn e pragmatică, asumată, responsabilă şi de aceea vom căpăta relaţii lungi, serioase, stabile, oficiale.

Apoi, relaţiile foarte vechi de 10, 20, 30 de ani, oficiale, vor fi foarte testate. Dacă nu în prima fază a tranzitului Venus în Capricorn, în perioada de retrogradare (19 decembrie 2021 - 29 ianuarie 2022) veți auzi de multe divorţuri la care nu v-aţi fi aşteptat, de despărţiri, de infidelităţi.

BERBEC

Încă de astăzi, nu ştii cum să îţi învârți energia. Îţi pui tot felul de întrebări, nu ştii ce este corect. Încerci să observi, să îţi dai seama, eşti într-o stare de pândă şi încerci să controlezi lucrurile.

TAUR

Veţi simţi nevoia să ştiţi lucrurile amoroase puse la punct. Nu mai acceptați compromisuri. Dacă v-aţi băgat în nişte relaţii mai dubioase, bateţi din picior. 

GEMENI

O zi bună pe parte profesională. Dacă vă veţi duce doar în partea personală, nu veţi rezolva nimic, astăzi.

RAC

Este o nevoie extraordinară de a şti în ce ape vă scăldaţi din punct de vedere relaţional. Dacă aţi cunoscut o persoană, zilele acestea, nu trebuie să treceţi la fapte. Vedeţi ce proiecte, la serviciu, par neînsemnate şi nu le aruncați la coş. Săptămâna viitoare vor fi importante.

LEU

Nu vă mulţumeşte nimic, astăzi. La serviciu, nu vreţi să vă implicaţi, vă enervaţi.

FECIOARĂ 

Mai multă atenţie! În marea parte a zilei, sunteţi orientaţi către programul pe care îl aveţi la serviciu. Înainte de culcare, vorbiţi cu partenerul, nu trataţi superficial relaţia pe care o aveţi. Unul dintre voi se va plictisi.

Previziunile complete, în materialul video de mai jos:

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel