HOROSCOP 9-15 decembrie 2019. Zodia care trebuie să facă schimbări. Astrolog DCNews: Să nu credeți pe oricine

Vărsătorii cred  că sunt  o victimă la locul de muncă
Vărsătorii cred că sunt o victimă la locul de muncă

HOROSCOP 9-15 decembrie 2019. Daniela Simulescu, astrologul DCNews, a prezentat previziunile astrale pentru fiecare zodie în parte. Iată nativul care trebuie să fie atent la ce discută și cu cine discută, săptămâna aceasta, dar și schimbările pe care trebuie să le facă.

HOROSCOP 9-15 decembrie 2019 "Este foarte, foarte importantă nevoia de a comunica ce vă interesează pe plan profesional. Ori comunicați cu superiorii, ori cu oamenii din jurul vostru care credeți că vă pot ajuta să vă găsiți altceva, deveniți mai reponsabili. Gândiți-vă la vârsta pe care o aveți, la experiența pe care o aveți, la funcția pe care vi-o doriți, la ce obiective aveți, pentru că toate planetele în capricorn, vă aduc în față nevoia de a fi stăpân pe sine, de a vă maturiza și de a evolua. Evoluția va veni cu foarte multă seriozitate", le spune astrologul DCNews nativilor Berbec.

HOROSCOP 9-15 decembrie 2019 E momentul să nu mai stați împământeniți unde nu vă convine, poate și pentru că nu v-ați asumat mai multă responsabilitate acolo, ci să începeți să vă gândiți ce vă doriți cu adevărat și ce puteți face în acest sens. Veți primi beneficii la locul de muncă, sunt promisiuni mai bune.

HOROSCOP 9-15 decembrie 2019 O mică atenție când avem luna plină în pești, pe 12 decembrie, să aveți grijă cu cine vorbiți și ce vorbiți, ce comunicați și ce informație transmiteți pentru că trebuie să nu credeți pe oricine foarte ușor. Să aveți un pic de atenție când vorbiți cu cineva, mai ales pe plan profesional.

Iată aici previziunile pentru toate zodiile

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel