EXCLUSIV  Horoscop 8 iulie. Balanță, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător, Pești. Ziua de azi aduce NEMULȚUMIRI pentru o zodie

Pexels / Horoscop 8 iulie
Pexels / Horoscop 8 iulie

Astrologul DC NEWS, Daniela Simulescu, a transmis cele mai importante previziuni ale horoscopului zilei pentru zodii.

Horoscop BALANȚĂ

Venus fiind guvernatorul vostru e puțină neliniște la voi în vistierie, pentru că Uranus este în casa a VIII-a, Venus este în casa a XI-a. Ori prietenii trag de voi, ori voi trageți de prieteni. În orice caz, nu vă face prea mult bine să petreceți timp cu oamenii astăzi, nu să stați în izolare, dar la modul că orice eveniment nu o să fie așa cum vă așteptați. De aceea așteptările astăzi nu își au rostul. Dacă vă vedeți cu un prieten pe care nu l-ați mai văzut de mult sau cu o persoană de care vă place, când vă uitați în oglindă înainte de a pleca de acasă, nu vă gândiți ce o să spuneți, pentru că nu o să se întâmple așa, deloc. Și o să ajungeți acolo și toate planurile pe care vi le-ați făcut nu își mai au rostul, că nu le folosiți, sunt doar ca să vă liniștiți voi acasă, să nu simțiți emoțiile. 

Horoscop SCORPION

O zi foarte bună din punct de vedere profesional, cu o mică criză relațională, între ghilimele, cu Uranus în casa a VII-a, cu Venus, partenerul se supără, partenerului îi trece, partenerul vă iartă. Dar la serviciu, Venus, primind acest careu de la Uranus, vă face să optimizați, să eficientizați, să găsiți ceva ce alții nu au găsit, să ziceți „măi, am observat următorul lucru...oamenii în ultimul timp fac chestia asta, am putea să folosim informația aceasta”. Nu vă iese neapărat astăzi planul , dar important este să spuneți ceva diferit față de ceilalți. 

Horoscop SĂGETĂTOR

Astăzi dacă sunteți în vacanță, ziua nu prea vă este pe plac. V-ați aștepta să mai stați puțin pe plajă, să mai beți un cocktail, să vă relaxați, dar la terasă se întârzie, pe plajă nu e șezlong, apar tot felul de situații din acestea care să vă provoace și nu neapărat în vacanță, dacă plecați undeva astăzi, cu mașina, cu alte mijloace, aveți grijă să fie totul pregătit și să aveți foarte multă răbdare. 

Horoscop CAPRICORN

Dacă vreți să faceți o investiție, dacă vreți să puneți bani cu cineva și să achiziționați ceva sau să obțineți un credit, să obțineți niște fonduri, să aveți în vedere faptul că lucrurile nu sunt așa cum vă așteptați și că lucrurile s-ar putea să întârzie, s-ar putea să dureze mai mult, voi nu știți niște proceduri, trebuie să le căutați, să le învățați, nu vă așteptați ca lucrurile să decurgă așa de la sine. Nimic în viața asta nu decurge de la sine. 

Horoscop VĂRSĂTOR

Venus în casa a VII-a! Dacă ați întâlnit pe cineva și vă place de cineva, păi nu o să trageți de persoana respectivă, nici nu vreau să mă gândesc, mi-e și milă de omul ăla. Vreți să fiți siguri, de relație, de legătură, de ce se întâmplă acolo și s-ar putea să vă victimizați, să sunați ă trimiteți mesaje, ei nu răspund la timp, „nu mă mai cauți, nu mă mai suni, ce se întâmplă?”. Și pentru cei care sunt deja într-o relație, deși sunteți grijulii față de partener, încercați să nu îi scoateți ochii, că nu o să îi facă plăcere, ci mai mult rău vă faceți. 

Horoscop PEȘTI

Să știți că aici la voi în hartă, cu acest careu și celelalte planete, ziua de astăzi e menită să vă facă să munciți cu drag și cu spor și fără să fiți atenți la ceilalți, în exterior. Astăzi vă faceți munca așa cum știți voi mai bine și poate chiar găsiți un proiect care să vă facă plăcere. Șo cerșetor dacă sunteți, între ghilimele, o să găsiți un colț de bloc, un parc, unde să vă facă și plăcere. Aveți mare nevoie, orice lucrați azi, să vă facă și plăcere, să vă facă să vă simțiți bine, că dacă nu o să respingeți proiecte, nu o să vă faceți treaba bine, nu sunteți eficienți, mai bine nu.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel