EXCLUSIV  Horoscop 6 decembrie: Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară. Noi povești de iubire la orizont! Zodia care va cunoaște pe cineva

Imagine cu rol ilustrativ / Sursa foto: Pixabay
Imagine cu rol ilustrativ / Sursa foto: Pixabay

Astrologul Daniela Simulescu a transmis cele mai importante previziuni ale zilei pentru zodii.

Venus în Capricorn până în martie 2022

Venus a intrat în Capricorn în 5 noiembrie și durează până în 6 martie 2022. Venus este planeta iubirii, iar această perioadă este una romantică, una practică pentru relaţii, fie că vorbim de relaţii vechi sau aflate la început de drum. Venus, planeta iubirii, tranzitează în mod normal o zodie în aproximativ o lună. Dar, pentru că Venus va şi retrograda în semnul Capricornului, va sta mai mult acolo. 

Înseamnă că vom deveni mai selectivi în alegerea unui partener, însă ne vom da seama mai mult de nivelul de singurătate pe care îl avem, de faptul că ne place solitudinea. Cu Venus în Capricorn trebuie făcute lucruri pentru a întâlni pe cineva. Perioada cu Venus în Capricorn e pragmatică, asumată, responsabilă şi de aceea vom căpăta relaţii lungi, serioase, stabile, oficiale.

Apoi, relaţiile foarte vechi de 10, 20, 30 de ani, oficiale, vor fi foarte testate. Dacă nu în prima fază a tranzitului Venus în Capricorn, în perioada de retrogradare (19 decembrie 2021 - 29 ianuarie 2022) veți auzi de multe divorţuri la care nu v-aţi fi aşteptat, de despărţiri, de infidelităţi.

BERBEC

Pentru tine, zilele acestea sunt importante pe plan profesional. Este important modul în care te raportezi la autoritate. Ar fi bine, astăzi, să fii cât mai serios, cât mai responsabil. Ai putea să profiți pe plan profesional.

TAUR

Este o zi bună pentru a face pași în relaţii. Dacă lucrurile nu au mers bine în ultimul timp, dacă au existat certuri, dacă v-aţi făcut reproşuri, astăzi este o zi bună să vă uitaţi unul la altul, să discutaţi, să fiţi mai așezați şi să lucraţi mai bine la sudura relaţiei.

GEMENI

Zona relaţională, partenerială este foarte importantă. Veţi fi puşi în nişte situaţii care nu vă vor conveni, la serviciu. Vă veţi înfrâna dorinţa aceea de a vă înfuria. Sunteţi oameni maturi astăzi şi nu vă veţi comporta ca nişte copii, chiar dacă nu vă convine ce vă zic anumiţi colegi sau anumiţi şefi.

RAC

Cei singuri s-ar putea să cunoască oameni noi. Profesional, este destul de multă agitaţie. Sunt nişte momente, la serviciu, care vă provoacă multe emoţii, simţiţi ca o luaţi razna.

LEU

Reuşiţi să împăcaţi zona profesională cu zona personală. Este o zi care vă cere mult efort şi multă implicare în tot ce înseamnă treburi gospodăreşti.

FECIOARĂ 

Prin casă sunt lucruri de făcut. Dacă vă duceţi în vizită, cumpăraţi ceva legat de casă. Nu ar strica să mai aruncaţi din lucrurile vechi pentru a elibera spaţiul din casă.

Previziunile complete, în materialul video de mai jos:

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel