EXCLUSIV  Horoscop 29 septembrie 2021 Balanță, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător, Pești. Zi minunată pentru mai multe zodii. Nou început!

foto pexels
foto pexels

HOROSCOP 29 septembrie 2021. Află ce ți-au pregătit astrele astăzi. 

HOROSCOP 29 septembrie 2021. ”Astăzi avem un trigon între Soare în Balanță și Saturn în Vărsător și un trigon între Venus în Scorpion și Neptun în Pești. Visător și plin de emoție, de fragilitate. Ce face trigonul între Soare și Saturn? Atenție! Trigoanele trec pe lângă noi fără să se întâmple nimic, dacă nu facem ceva cu ele. Dacă pui prima cărămidă pe trigonul Soare și Saturn, se va construi frumos. Trigonul Venus și Neptun e bun pentru îmbrățișări, pentru vorbe frumoase, fără să aștepți nimic, pentru cei care vor să-și imagineze, să viseze.” a spus astrologul DCNews și Astrosens, Daniela Simulescu. Vezi mai mult în video. 

HOROSCOP 29 septembrie 2021 Balanță, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător, Pești: 

HOROSCOP 29 septembrie 2021 Balanță

Soarele este în casa întâi, Saturn în a cincea. Ce spune acest trigon? Că e bine să nu te grăbești. Marte te înțeapă permanent să treci la acțiune, dar Soarele te îndeamnă să fii mai matur, mai înțelept. Vei avea multe de câștigat. 

HOROSCOP 29 septembrie 2021 Scorpion

Vrei nu vrei, unul dintre membrii familiei are dreptate. Tu vezi lucruri distorsionat și cineva îți zice să cobori cu picioarele pe pământ, să vezi obiectiv realitatea. 

HOROSCOP 29 septembrie 2021 Săgetător

Ar fi o zi minunată în care să te gândești la planurile de viitor și la ce ai putea să mai renunți din rutina ta zilnică, pentru a-ți vedea planurile îndeplinite. Nu vei reuși nimic dacă nu vei și pierde ceva, dar atunci când pierzi că lași tu, e mai bine, decât să lași timpul să vină și să-ți ia ceva. 

Vezi și: EXCLUSIV  Horoscop 29 septembrie: Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară. Decizie vitală pentru o zodie. Locul de muncă, direct vizat

HOROSCOP 29 septembrie 2021 Capricorn 

Va trebui să-ți asumi responsabilitatea pentru ceva, ești obișnuit să faci asta, dar poate astăzi trebuie să-ți asumi niște prostioare, chestii la care nu te-ai fi gândit și pe care nu le-ai fi luat în considerare niciodată. Universul te testează ca să te ocupi și de chestii de copii, mai stupide. 

HOROSCOP 29 septembrie 2021 Vărsător

O zi foarte bună pentru a vă susține punctul de vedere. Cei care și-au dorit să-și facă un blog, un site, să scrie ceva, e o zi minunată să o luați de la capăt sau să reluați de unde ați rămas. 

HOROSCOP 29 septembrie 2021 Pești 

Niște cheltuieli și niște pierderi sunt înfrânate, dar trebuie să învățați să eliminați din viața voastră obiceiurile toxice, pentru a avea mai multă putere. Poate vă sacrificați prea mult pentru cei de lângă voi. Dacă fugiți prea mult de voi, fuge și energia de lângă voi. 

VIDEO HOROSCOP 29 septembrie 2021: 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel