EXCLUSIV  Horoscop 24 iunie: Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară. Zodia care descoperă adevărul. Renunță la prietenii toxici

Imagine cu rol ilustrativ / Sursa foto: Pixabay
Imagine cu rol ilustrativ / Sursa foto: Pixabay

Astrologul Daniela Simulescu a transmis cele mai importante previziuni ale zilei pentru zodii.

BERBEC

Este nevoie de o maturizare pe plan profesional, să recunoşti adevărul crunt. Poate nu este poziţia pe care ţi-ai dorit-o, poate nu ai şeful pe care l-ai visat, poate nici tu nu eşti cel mai bun. Dacă astăzi apar blocaje, fă-ţi treaba serios, matur şi lasă să treacă aceste zile.

TAUR

Nu duce lupte, astăzi! Te vei lovi de oameni şi de limitele lor şi vei rămâne surprins şi vei dori să îi schimbi. Astăzi, nu vei putea face asta.

GEMENI

Ai grijă la cheltuielile pe sistem emoţional. Nu sta cu senzaţia că nu te iubeşte nimeni, că nu te apreciază nimeni. Ai grijă puţin să nu te trezeşti fără bani, în zilele următoare.

RAC

Ai nevoia de a primi validarea din partea celuilalt. Dar nu o vei primi şi vei avea senzaţia că nu eşti apreciat cum ar trebui. Dacă nu ai validarea în interiorul tău, o vei căuta degeaba în alte părţi. 

LEU

Aveţi grijă la orgoliile aruncate în sfera muncii, vedeţi la ce nu vreţi să renunţaţi. Astăzi, învaţă să renunţi, să îţi fie bine şi să supravieţuieşti.

FECIOARĂ 

Ai grijă la copii şi relaţiile pe care le aveţi cu prietenii. Este bine să rupi relaţii care nu funcţionează sau să intri într-o perioadă în care să te pregătești de acest pas.

Previziunile complete, în materialul video de mai jos:

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel