EXCLUSIV  Horoscop 1 septembrie. Balanță, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător, Pești. Aveți grijă la cine revine în viața voastră

Pexels / Horoscop 1 septembrie
Pexels / Horoscop 1 septembrie

Astrologul DC NEWS, Daniela Simulescu, a transmis cele mai importante previziuni ale horoscopului zilei pentru zodii.

Horoscop BALANȚĂ

Se vede o lipsă de energie, epuizare, dorință există, așa că mai bine vă ocupați de partea frumoasă a vieții. Voi puteți să vă ocupați de grădinărit, să înfrumusețați, să faceți aromaterapie, să ascultați muzică, să vă bucurați. Faceți-vă mici momente de bucurie, de răsfăț, nu chestii extraordinare, depinde de voi cum treceți ziua de azi. 

Horoscop SCORPION

Vă spuneam ieri să nu vă bazați pe nimeni și vă spun în continuare să nu vă bazați pe nimeni, dar nu pentru că vă vor răul sau pentru că o fac intenționat, ci pur și simplu pentru că în viața celorlalți oameni apar situații pe care nici ei nu le pot gestiona și atunci când le apar alte probleme nu mai stau ei să se gândească la ce v-au promis sau la ce v-au zis. Un singur lucru, aveți grijă la persoanele care se întorc în viața voastră zilele acestea, fie că sunt parteneri sau prieteni. Grijă la cât timp petreceți cu ei, că nu are rost să stați prea mult acolo. 

Horoscop SĂGETĂTOR

Dacă astăzi purtați o discuție cu unul dintre superiorii voștri, nu este bun. Asta pentru că o să vă spună lucruri de care nu este mulțumit, iar voi considerați că nu ar trebui să fie mulțumit de alte lucruri sau discuțiile cu el nu sunt așa cum v-ați așteptat, așa că dacă ați putea să îl evitați, ar fi perfect. Pentru ceilalți, nu vă certați din nimicuri petrecute acasă, să nu vi se pară vouă că nu se implică în treburile casei. E alta supărarea din spate, nu e asta, e doar un pretext, nu e cauza. 

Horoscop CAPRICORN

Așa cum le-am zis berbecilor ocupați-vă de muncă și voi la fel. Astăzi să vi se pară că sunteți oameni importanți la job și că de voi depind lucruri și mai bine stați acolo. Munciți, comportați-vă ca niște oameni responsabili, vedeți că aveți niște chestii de terminat, chestii în așteptare, nu faceți altceva astăzi, ocupați-vă doar de muncă. 

Horoscop VĂRSĂTOR

Vă spuneam de epuizare și de sănătate, însă e o perioadă bună pentru voi să vă gândiți unde ați putea să schimbați încă ceva. Fie vreți o altă școală, alt curs, altă carte, fie fizicul, fie modul în care vă văd ceilalți, fie vreți să călătoriți undeva unde nu ați mai călătorit până acum. Vă puteți extinde puțin și să vă dați seama ce și unde ați vrea să schimbați. 

Horoscop PEȘTI

Orice ceartă astăzi nu își are rostul, mai ales cu partenerul. Astăzi și mâine dacă vă certați este pentru că unul din voi e prea supărat și are alte probleme sau vrea să atragă atenția. Evitați! E ușor de spus, greu de făcut. Soarele se apropie de un trigon cu Uranus, ceea ce înseamnă că dacă apare o ceartă, puteți să îl ascultați puțin și pe celălalt. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel