EXCLUSIV  Horoscop 1 aprilie: Balanță, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător, Pești. Zi plină de cheltuieli pentru o zodie

Sursa foto: Pixabay
Sursa foto: Pixabay

Astrologul Daniela Simulescu a transmis cele mai importante previziuni ale zilei pentru zodii.

BALANŢĂ

Este o zi în care îţi poţi pune limite sănătoase cu partenerul. Discuţiile de negociere vor fi fructuoase, pline înţelepciune pentru amândoi. Vă ambiţionaţi unul e altul, ca doi oameni maturi. Este o zi în care puteţi să găsiţi echilibrul.

SCORPION

Găsiţi înţelegere de la colegi şi colegii de la voi. Dacă apare o greşeală undeva, veți reuşi să stingeţi respectivul "incendiu" sau altă persoană o poate face. Puteţi fi şi voi acei colegi care să îi sprijine pe ceilalţi.

SĂGETĂTOR

Nu vă vor conveni glumele, astăzi. Le veţi lua puţin personal, iar răspunsurile pe care le veţi da vor fi foarte incisive. Vă veţi supăra, vă veţi agita.

CAPRICORN

Astăzi, vă puteţi ocupa de cheltuieli pentru casă. Le veți face cu multă răspundere, cu multă asumare. Aveţi toate datele puse pe hârtie. Dacă aţi aşteptat să faceți o cheltuială pentru casă, astăzi poate să fie o zi nemaipomenită.

VĂRSĂTOR

Sunteţi foarte agitaţi. Trebuie să faceţi ceva cu energia pe care o aveţi. Aveţi, totuşi, tendinţa de a aplana discuţiile.

PEȘTI

Dacă în prima parte a zilei sunteţi mai mult în interiorul vostru, în partea a doua a zilei deveniți mai obiectivi, mai pragmatici. Cereţi soluţii concrete. Vreţi ca oamenii să fie corecţi cu voi, dar trebuie să le spuneţi asta. 

Vezi și: Horoscop 1 aprilie: Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară. Zodia care trebuie să aibă grijă la prieteni

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel