Horia Moculescu: De ce nu m-am implicat în politică?

Realizator și creator de programe TV, compozitor, interpret vocal și pianist, Horia Moculescu urmează să-și aniverseze ziua de naștere pe 18 martie. 

Într-un scurt interviu pentru Dcnews, Horia Moculescu spune de ce crede în România și care este șansa noastră.

Mai are vreo șansă România?

Horia Moculescu. Nu se poate să nu mai aibă. Numai că șansele României sunt șansele societății europene. Noi suntem o parte a Europei și soarta noastră va fi ca cea a Europei. Deocamdată vom fi salvați de această migrație. Ne salvează așa zisa noastră sărăcie.

Eu cred că în continuare își caută drumul și viața este atât de diversă încât și capetele drumului sunt diverse. Fiecare perioadă își va găsi o bandă de autostradă liberă pe care va evalua. Sunt extraordinar de mulți tineri talentați, soliști există, instrumentiști extraordinari de buni, compozitori, doar muzica lor să fie difuzată.

Ați fost în stradă în 89, ați fost în Piața Universității în 1991, de ce nu v-ați implicat în politică?

Horia Moculescu. Nu m-a interesat, eu consider că politica trebuie făcută de politicieni, politica trebuie făcută de oameni cu pregătire, de aceea merg lucrurile cum merg pentru că politica e făcută de frizeri, de lăutari, de strungari, în loc să fie făcută de politicieni cu o pregătire în științele politice, în filozofie, în drep. De ce să mă implic, ce să caut acolo, nu mă pricep.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel