Urmărește emisiunea live


Horia Brenciu, izbit în plin. Vorbe grele din partea unei vedete

Pe 5 decembrie, Horia Brenciu a fost numit ambasadorul cultural al Braşovului.

Imediat după aceea, criticile nu au încetat să apară. Omul de radio Marius Vintilă a postat pe blogul lui un atac dur la adresa lui Horia Brenciu, dar și a celor din Primărie. Acesta spune că un om care nu a luat examenul de bacalaureat de prima dată nu prea are cum să reprezinte Brașovul.

"Am trait cu emotie alaltaieri noapte scena numirii lui Horia Brenciu ambasador CULTURAL al Brasovului in cursa pentru capitala europeana a culturii 2021. Emotia mea a fost o combinatie de dezgust si indignare. Nu de H.B. in sine, ci de decizia celor ce il numira. Ca brasovean, zic, nu ma simt corect reprezentat CULTURAL de Horia Brenciu, iar asta din mai multe motive", a scris Marius Vintilă pe blogul său.

"Mai departe, in acelasi registru: ce simte oare cineva ca Horia Mihail, brasovean, probabil cel mai bun pianist concertist pe care Romania il are in momentul de fata si foarte prezent in ultimii ani in viata culturala autohtona, cand vede numirea unui astfel de ambasador CULTURAL ? Sau ce simte Marius Brenciu, fratele lui Horia, tenor cu contract de ani buni cu Metropolitan-ul, despre care un redactor al revistei Viva scria acum cativa ani "numele Brenciu e reprezentat in Romania de Horia, iar in afara tarii, de fratele lui, Marius"? Deci daca Primariei Brasovului ii place numele de Horia, il are pe Mihail, iar daca ii place numele de Brenciu, il are pe Marius, amandoi in pozitia legitima de a fi ambasador CULTURAL al Brasovului. Si nu sunt singurii", a mai scris Marius Vintilă. Întreaga postare o găsiți AICI.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel