Urmărește emisiunea live


Horia Brenciu: Și eu am dreptul la un cadou!

Horia Brenciu mărturisește că, anul acesta, sărbătorile au venit mai repede pentru el, însă momentele speciale din sânul familiei sunt rezervate pentru noaptea de Ajun. 

"Pentru mine, sărbătorile de iarnă au început ceva mai devreme, pe 8, 9 și 10 decembrie, aceste zile reprezentând și cadoul pe care fanii și prietenii mei mi l-au făcut cumpărând bilete la concertele mele de Crăciun, de la Sala Palatului. Cu familia voi sta pe 24 decembrie, toată noaptea. Și eu am dreptul la un cadou! Numai Moș Crăciun știe ce cuminte am fost anul acesta!", a spus Horia Brenciu.

Finală X Factor

În marea finală de vineri, de la ora 20.00, pe Antena 1, fiecare dintre cei patru jurați va avea câte un concurent din echipa sa care, initial, a fost compusă în Bootcamp din zece membri.

Delia va merge alături de Francesca Nicolescu, echipa Horia Brenciu va fi prezentă prin vocea lui Jeremy Ragsdale, muzica clasică va fi reprezentată în continuare de Ad Libitum și Carla's Dreams, în timp ce Ștefan Bănică va continua să lucreze alături de Salvatore Pierluca pentru ca vineri să aibă o apariție remarcabilă în marea finală.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel