Horia Brenciu, despre relația cu Mihaela Rădulescu: O să-i spun lui Felix!

Foto: Instagram Mihaela Rădulescu / Horia Brenciu
Foto: Instagram Mihaela Rădulescu / Horia Brenciu

Horia Brenciu a făcut dezvăluiri despre relația cu Mihaela Rădulescu.

Horia Brenciu și Mihaela Rădulescu sunt două dintre cele mai sonore nume din showbiz-ul românesc. 

Cei doi au o relație profesională de ani buni, iar solistul a scos la iveală detalii neștiute despre colaborările lor. În afară de faptul că ambii sunt acum detectivi la "Masked Singer România", emisiunea Pro TV, cei doi vor să cânte împreună. 

"E prima dată când mă aflu cot la cot cu ea, umăr la umăr"

 

Dezvăluirea a fost făcută de cântăreț care a spus că emisiunea "Masked Singer România" le-a oferit ocazia de a depăna amintiri. 

În plus, acesta a dezvăluit că se completează perfect cu Mihaela Rădulescu și că au același stil. 

"Cu Mihaela m-am înțeles cel mai bine în sensul că amândoi suntem de la școala veche de jurnalism. Luăm un indiciu și ne ducem pe drumul ăla până la capăt. Exact ca și când am soluționa un caz de la un film polițist. E prima dată când mă aflu cot la cot cu ea, umăr la umăr, chiar dacă unul stă în stânga și unul în dreapta mesei. E prima oară când ne înțelegem de la început până la final. N-au fost neînțelegeri înainte, dar e prima oară când colaborăm, ne înțelegem, și cred că în ultimă instanță o să-i spun lui Felix", a declarat Horia Brenciu, pentru click.ro.

"Asta am discutat. Mi-a dat toate explicațiile"

Mai mult decât atât, pe lângă emisiunea care îi leagă în momentul de față, Horia Brenciu are numeroase amintiri cu Mihaela Rădulescu. Una dintre acestea are legătură cu profesia lui de bază, cea de solist și recunoaște că i-ar plăcea să cânte, din nou, cu Mihaela Rădulescu.

"Să știi că asta am discutat. Am depănat multe amintiri pe parcursul acestor ediții de „Masked Singer” sezonul 2. S-au întâmplat multe aduceri aminte. Amintiri pe care și eu, și Mihaela le avem, având în vedere că avem mulți ani de viață publică în România.

Odată a venit Mihaela și mi-a spus că am cântat cu ea, a fost motivată să cânt cu ea. Mi-a dat toate explicațiile și video de pe Youtube. Aș mai cânta cu ea și poate Pro TV-ul va aranja să cântăm împreună de Crăciun sau de Revelion", a mai precizat Horia Brenciu.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel