Hollywood: Farsă a lui Mel Brooks în fața celebrului Chinese Theatre

Momente extraordinare, luni, în fața celebrului Chinese Theatre din Hollywood. Autorul multor comedii de succes, în vârstă de 88 de ani, nu a scăpat ocazia să nu facă o nouă farsă când a trebuit să-și lase amprenta mâinilor în ciment. 

Mel Brooks, actor de comedie, producător şi umorist, în vârstă de 88 de ani, a lăsat amprenta unei mâini cu şase degete în cimentul din faţa celebrului Chinese Theatre din Hollywood, scrie AFP, potrivit Mediafax.

Purtând o haină albă, cravată asortată, cămaşă şi pantaloni negri, Mel Brooks s-a adresat, luni, celor prezenți la ceremonie înr-un stil original: "Doamnelor şi pantofii mei, vreau să vă mulţumesc că sunteţi aici şi că participaţi la această glumă minunată", a declarat Mel Brooks, cunoscut pentru comedia "Producătorii/ The Producers" (1968) şi numeroase parodii reuşite, precum "Tânărul Frankenstein/ Young Frankenstein" (1974), în care a jucat alături de colaboratorul său preferat, Gene Wilder.

Actorul american și-a lăsat amprentele mâinilor în ciment, după care, arătându-și palmele, a început să îşi numere degetele: cinci la mâna dreaptă şi şase la mâna stângă.

"La ce-i foloseşte al şaselea deget? Îl ajută să bată mai repede la maşina de scris", au glumit fanii actorului pe Twitter.

Citește și Farsă: Cum a fost promovat filmul de groază „Carrie"-VIDEO

Mel Brooks, al cărui nume real este Melvin Kaminsky, s-a născut în cartierul newyorkez Brooklyn în 1926, într-o familie evreiască.A debutat în acelaşi timp cu Woody Allen, în "Your show of show", în anii '60, înainte de a deveni unul dintre cei mai cunoscuţi regizori şi producători din anii '70, cu filme precum "Producătorii", "Douăsprezece scaune", "Şei în flăcări" şi "Comedie mută '77".

Prin acceptarea de a participa la ceremonia de luni, prin care își lasă amprentele în cimentul de la Hollywood, Mel Brooks s-a alăturat astfel multor alte vedete de prim rang ale industriei de divertisment, precum Douglas Fairbanks, Gloria Swanson, Jean Harlow, Clark Gable, John Wayne, Jack Nickolson și Robin Williams. 

Chinese Theatre reprezintă una dintre principalele atracții turistice din Los Angeles, cu peste 5 milioane de vizitatori pe an.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel