Hillary Duff, într-o relație nouă

Actrița de 29 de ani a fost văzută în compania omului de afaceri Ely Sandvik. 

Se pare că Hilary Duff are un nou bărbat în viața ei. Actrița din "The Lizzie McGuire" a fost surprinsă în ocean cu Ely Sandvik, în Malibu, în weekend. Actrița principală din filmul "A Cinderella Story" și Ely, care este CEO-ul companiei SOLr Energy Consulting au fost văzuți în timp ce se sărutau și îmbrățișau pe plaja din Malibu. Noua dragoste a lui Hilary vine la doar trei luni după ce s-a despărțit de Matthew Koma. 

Duff a fost în căutarea dragostei de durată, de când s-a despărțit de soțul ei, Mike Comrie, în 2014. "Nu mă gândesc niciodată că să fiu singură e nasol, până când ieș în LA cu prietenele mele, iar opțiunile sunt teribile. Chiar atrag oamenii bătrâni", a spus odată pentru E! News. Pe baza recentelor sale aventuri romantice, se pare că nu va fi forțată să ducă o viață solitară prea curând!"

Hillary a lăsat să se înțeleagă că ar putea avea ceva muzică nouă în desfășurare. În timpul unei vizite la birourile Buzzfeed din New York, a fost chestionată despre cariera muzicală. "Nu am niciun plan de muzică nouă în acest an", a spus actrița, adăugând cu un zâmbet: "Dar există întotdeauna anul viitor!", conform HELLO!

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel