Harry și Meghan Markle, primul REFUZ categoric după Megxit

Meghan Markle și Prințul Harry au spus primul "NU" unui proiect, după ce au luat decizia de renunța la privilegiile regale.

Prințul Harry și Meghan Markle au refuzat invitația de a prezenta unul dintre premiile decernate duminică seară, la ceremonia de acordare a distincțiilor Academiei Americane de Film, arată revista Hello.

Ducele și ducesa de Sussex au fost contactați pentru a urca pe scena ceremoniei programate duminică. O sursă care și-a păstrat anonimatul a povestit că Harry și Meghan au fost întrebați dacă nu ar vrea să prezinte câștigătorl pentru categoria Cel mai bun film la cea de-a 92-a ediție a premiilor Oscar. Cei doi s-au arătat "onorați de propunere, dar au refuzat", citează Mediafax.

Sperau că îi vor avea printre invitați

Organizatorii evenimentului sperau că îi vor avea printre invitați pe cei doi duci de Sussex, la Los Angeles. Planul era ca apariția lor să fie cel mai important eveniment la care cei doi participă după ce au anunțat că renunță la privilegiile regale.

Cei doi trăiesc, împreună cu fiul lor, în Canada potrivit unui plan de îndepărtare de familia regală britanică și de asigurare a independenței financiare.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel