Harry Reghecampf, deces. Ionela Prodan, în stare de șoc

Ionela Prodan
Ionela Prodan

Ionela Prodan a fost foarte afectată de aflarea veștilor despre Harry Reghecampf, socrul fiicei ei, Anamaria Prodan, care a încetat din viață, zilele trecute.

Surse din cercul de apropiați al artistei au mărturisit că moartea cuscrului a tulburat-o profund pe Ionela prodan, care abia a mai putut să scoată un cuvânt, scriu cei de la Spynews.

Inițial, Ionela Prodan era în stare de negare, nevenindu-i să creadă că Hary Reghecampf chiar a încetat din viață. De asemenea, sursele au dezvăluit și că artista era apropiată de Hary Reghecampf și că a încercat să o consoleze pe cuscra ei, în urma pierderii.

Ionela Prodan a primit vestea prin intermediul telefonului, iar atunci când a aflat că tatăl lui Reghe a murit a încremenit pentru câteva momente.

Ionela Prodan se află în spital de câteva zile, în urma unor probleme de sănătate.

[citeste si]

Tatăl lui Laurențiu Reghecampf a murit, duminică, pe 25 martie. Ana Maria Prodan a fost cea care a făcut publică informaţia.

Ana Maria Prodan a scris un mesaj pe pagina personală de Instagram prin care a anunţat trecerea în nefiinţă a socrului său, Harry Reghecampf.

"Rip Harry! Te vom iubi întotdeauna. Ai fost un tata incredibil și o persoană deosebită. Vei rămâne pentru totdeauna în inimile noastre.", a fost mesajul scris de Ana.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel