Harrison Ford, mărturisire cutremurătoare: Poate fi devastator

Celebrul actor Harrison Ford a dezvăluit, luni, la evenimentul FACES – Find a Cure for Epilepsy and Seizures "Găsește un tratament pentru crizele de epilepsie", că fiica sa Georgia, în vârstă de 26 de ani, suferă de epilepsie.

"Mi s-a alăturat pentru a mulțumi FACES. O admir foarte mult. Îi admir perseverența, talentul și puterea. Este eroul meu. O iubesc," a declarat Ford, în cadrul evenimentului, despre fiica lui, potrivit libertatea.ro.

"Când o persoană iubită suferă de o boală, poate fi devastator. Ești conștient cât de mult îi afectează viața, viitorul, oportunitățile și vrei cu disperare să cauți o alinare", a mai spus celebrul actor, prezentând diversele cazuri de crize de epilepsie cu care s-a confruntat fiica lui, înainte de a fi diagnosticată.

Harrison Ford a continuat, cu lacrimi în ochi, prin a mulţumi medicului Orrin Devinsky, cel care a reușit să-i pună diagnosticul corect fiicei sale, precizând, totodată, că Georgia nu a mai avut o criză de opt ani, după ce i s-a administrat tratamentul adecvat. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel