Harrison Ford a pedalat 1600 km în deşert, deşi are 78 de ani

Sursa: Instagram Harrison Ford
Sursa: Instagram Harrison Ford

Actorul american Harrison Ford a parcurs distanţa dintre Tijuana şi Cabo San Lucas, prin deşertul mexican, pe bicicletă, ca pregătire pentru al cincilea film al seriei Indiana Jones. 

Pentru întoarcerea pe scenă ca Indiana Jones, pentru al cincilea şi ultimul film din saga de aventuri (lansat în 2022), s-a urcat pe bicicletă şi a parcurs 1.600 de kilometri în nordul Mexicului, de la Tijuana până la Cabo San Luca. Au fost peste 80 de ore de pedalat, împărţite în câteva etape, sub soarele arzător al deşertului, printre cactuşi şi scorpioni.

Toate acestea le-a făcut departe de ochii presei şi fără scopuri publicitare. Pentru a-l însoţi în aventură, s-au încumetat doar o duzină de prieteni, inclusiv doi copii şi un nepot. Câteva maşini de asistenţă au făcut, de asemenea, parte din caravană.

Ford are o pasiune pentru tenis şi pentru zbor. Actorul a fost pilot de avioane şi elicoptere ani de zile şi a ajutat în mod repetat autorităţile locale din Jackson Hole (Wyoming), unde deţine o fermă, în situaţii de urgenţă.

După o aterizare de urgenţă, Ford a suferit mai multe răni, inclusiv o fractură a bazinului şi a gleznei.

Născut în 1942, din Chicago, Illinois, oraşul său natal, în anii 1960, tânărul Ford s-a mutat la Los Angeles plin de speranţe. Căutând un loc în marea industrie cinematografică, s-a pregătit mai întâi ca tâmplar autodidact, pentru a lucra pe platouri, scrie Mediafax.

Ford, aterizare care a creat panică în California 

Actorul Harrison Ford a fost protagonistul unui incident care ar fi putut avea urmări catastrofale, pe un aeroport din California, în aprilie 2020.

O anchetă a fost deschisă pentru a se stabili circumstanţele în care actorul american Harrison Ford a traversat cu avionul său o pistă de aterizare, în California, în timp ce o altă aeronavă decola, au anunţat autorităţile, relatează AFP, citată de Agerpres. În ultimul incident, survenit pe aeroportul din Los Angeles, Harrison Ford a înţeles greşit sau a interpretat greşit indicaţiile primite de la turnul de control.

"FAA investighează un incident în care pilotul unui Aviat Husky a traversat pista de aterizare (...) în timp ce o altă aeronavă efectua o manevră de decolare", a afirmat FAA într-un comunicat. Harrison Ford a primit ordin să se oprească în timp ce cealaltă aeronavă efectua această manevră, însă el a continuat să avanseze şi a traversat pista.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel