Urmărește emisiunea live


Haltere - CE 2018: Florina Hulpan, probleme la 69 kilograme

Florina Hulpan s-a accidentat şi s-a retras din concursul de Haltere - CE 2018, categoria 69 kilograme.

Sportiva Florina Hulpan s-a accidentat, vineri, chiar la prima sa încercare la stilul smuls şi s-a restras din concurs la categoria 69 kilograme din cadrul Campionatelor Europene de haltere de la Izvorani.

În vârstă de 21 de ani, Florina Hulpan a încercat să ridice 95 de kilograme, dar cotul drept nu a rezistat şi a forţat-o să lase haltera pe spate. Ea a părăsit podiumul de concurs acuzând dureri, iar după aproximativ două minute după un scurt consult al medicului a decis să se retragă din concurs.

Hulpan era una dintre favoritele la medalii la categoria 69 de kilograme. Cea de-a doua reprezentantă a României la categoria 69 de kilograme, Bianca Ioniţă, a intrat la 87 de kilograme şi a ridicat apoi 91 kg. Din păcate, ea a ratat la 94 de kilograme şi a încheiat la stilul smuls pe locul 5.

România are 20 medalii câştigate de la începerea competiţiei.

Până acum au cucerit medalii Elena Andrieş - trei de aur (smuls, aruncat şi total) la categoria 48 kg, Ilie Ciotoiu - două de bronz (aruncat şi total) la 56 kg, Ionuţ Ilie - două de bronz (aruncat şi total) la 62 kg, Andreei Penciu - argint (smuls) şi bronz (total) la 58 kg, Maria Grigoriu - bronz (aruncat) la 58 kg, Paul Dumitraşcu - argint (aruncat) la 69 kg, Loredana Toma - trei de aur (smuls, aruncat, total) la 63 kg, Irina Lepşa - argint (smuls, aruncat, total) la 63 kg, Răzvan Martin - aur (smuls) şi două de argint (aruncat şi total) la 77 kg.

[citeste si]

Campionatele Europene de haltere la seniori se desfăşoară în perioada 26 martie - 1 aprilie în Sala Polivalentă din cadrul Complexului Olimpic de la Izvorani. România a mai găzduit Campionatele Europene de haltere seniori în 1972 la Constanţa şi în 2009 la Bucureşti.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel