Haltere - CE 2018: Florina Hulpan, probleme la 69 kilograme

Mircea F. Cristian / 30 Martie 2018 / 19:18 Salveaza PDF Comentarii

Florina Hulpan s-a accidentat şi s-a retras din concursul de Haltere - CE 2018, categoria 69 kilograme.

Sportiva Florina Hulpan s-a accidentat, vineri, chiar la prima sa încercare la stilul smuls şi s-a restras din concurs la categoria 69 kilograme din cadrul Campionatelor Europene de haltere de la Izvorani.

În vârstă de 21 de ani, Florina Hulpan a încercat să ridice 95 de kilograme, dar cotul drept nu a rezistat şi a forţat-o să lase haltera pe spate. Ea a părăsit podiumul de concurs acuzând dureri, iar după aproximativ două minute după un scurt consult al medicului a decis să se retragă din concurs.

Hulpan era una dintre favoritele la medalii la categoria 69 de kilograme. Cea de-a doua reprezentantă a României la categoria 69 de kilograme, Bianca Ioniţă, a intrat la 87 de kilograme şi a ridicat apoi 91 kg. Din păcate, ea a ratat la 94 de kilograme şi a încheiat la stilul smuls pe locul 5.

România are 20 medalii câştigate de la începerea competiţiei.

Până acum au cucerit medalii Elena Andrieş - trei de aur (smuls, aruncat şi total) la categoria 48 kg, Ilie Ciotoiu - două de bronz (aruncat şi total) la 56 kg, Ionuţ Ilie - două de bronz (aruncat şi total) la 62 kg, Andreei Penciu - argint (smuls) şi bronz (total) la 58 kg, Maria Grigoriu - bronz (aruncat) la 58 kg, Paul Dumitraşcu - argint (aruncat) la 69 kg, Loredana Toma - trei de aur (smuls, aruncat, total) la 63 kg, Irina Lepşa - argint (smuls, aruncat, total) la 63 kg, Răzvan Martin - aur (smuls) şi două de argint (aruncat şi total) la 77 kg.

[citeste si]

Campionatele Europene de haltere la seniori se desfăşoară în perioada 26 martie - 1 aprilie în Sala Polivalentă din cadrul Complexului Olimpic de la Izvorani. România a mai găzduit Campionatele Europene de haltere seniori în 1972 la Constanţa şi în 2009 la Bucureşti.

Te-ar putea interesaIti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2019 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate.


dcn.n-nxt.26