Gwyneth Paltrow: Am distrus atât de multe relații

Gwyneth Paltrow
Gwyneth Paltrow

Gwyneth Paltrow a discutat miercuri despre viața ei amoroasă în cadrul podcastului "Girlboss Radio" cu Sophia Amoruso și a mărturisit că simte vinovată pentru că a distrus multe dintre relațiile sale din trecut, relatează joi agenția de știri UPI.

"Am distrus atât de multe relații, atât de multe", a spus actrița în cadrul interviului.

"Sunt o prietenă destul de bună, o soră, o fiică și o mamă bună, dar pot fi cel mai vulnerabilă când vine vorba de felia romantică a 'plăcintei' și să o distrug. A fost nevoie de multă muncă pentru a ajunge în stadiul în care să am o relație romantică bună", a adăugat ea.

Sophia Amoruso l-a menționat pe Brad Pitt printre bărbații cu care Gwyneth Paltrow a avut relații, iar actrița de 44 de ani a răspuns: "Am distrus lucrurile cu Brad".

Paltrow și Pitt au avut o relație de peste doi ani și au fost chiar logodiți înainte de a pune punct legăturii lor, în 1997. După aceea, la sfârșitul anilor '90, vedeta a avut o relație cu mai multe pauze cu Ben Affleck, până când cei doi s-au despărțit definitiv în 2000.

Anterior, Gwyneth Paltrow a declarat în show-ul lui Howard Stern că Ben Affleck era "super inteligent și foarte, foarte talentat, dar nu se afla în acel moment din viață potrivit pentru a avea o prietenă".

Relația cea mai lungă a actriței a fost cea cu solistul trupei Coldplay, Chris Martin, cu care are doi copii și cu care a fost căsătorită timp de zece ani înainte de a divorța, în 2016. Gwyneth Paltrow are în prezent o relație romantică cu Brad Falchuk, potrivit UPI, citat de Agerpres.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel