Grupul Backstreet Boys, concerte în şapte ţări din America Latină în 2020

Grupul pop american Backstreet Boys va susţine concerte în şapte ţări din America Latină - Argentina, Brazilia, Chile, Columbia, Costa Rica, Mexic şi Uruguay - în perioada februarie-martie 2020, în cadrul turneului 'DNA World Tour', relatează EFE.

'Backstreet Boys va ajunge în America Latina cu 'DNA World Tour', cel mai mare turneu al grupului din ultimii 18 ani. 'După ce a epuizat biletele la concertele din Europa şi America de Nord, grupul va vizita Mexic, Costa Rica, Columbia, Chile, Argentina, Uruguay şi Brazilia', au precizat organizatorii într-un comunicat. Turneul trupei din Orlando în America Latină va începe pe 21 februarie 2020 la Ciudad de Mexico şi va continua pe 24 la Monterrey, iar pe 26 la Guadalajara.

În 28 februarie, grupul american - alcătuit din cinci cântăreţi - se va prezenta la San José, iar în ziua următoare se va afla la Bogotá, unde va susţine un spectacol la Movistar Arena. Turneul va continua pe 4 martie la Santiago de Chile, pe 7 la Buenos Aires, iar pe 8 martie la Montevideo. Ultima escală a acestui turneu latino-american va avea loc în Brazilia, cu concerte pe 11 martie la Uberlandia, 13 martie la Río de Janeiro şi 15 martie la Sao Paulo. În cadrul acestui turneu, grupul va promova cel de-al 10-lea album de studio al său, intitulat 'DNA', care a fost lansat în ianuarie de casa de discuri RCA Records.

Un single de pe acest album, 'Don't go breaking my heart', a avut peste 48 de milioane de vizualizări pe Youtube. Backstreet Boys este o trupă pop-dance înfiinţată în 1993, care s-a bucurat de o mare popularitate în rândul publicului adolescent, datorită unor piese ca 'I Want In That Way', 'As Long As You Love Me' şi 'Larger Than Live'.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel