Grupa lui Horia Brenciu, în Bootcamp la X Factor: Mi-am propus să mă distrez

Brenciu
Brenciu

Delia, Ștefan Bănică și Carla's Dreams și-au ales deja concurenții alături de care vor intra la Dueluri, iar vineri, de la ora 20.00, la Antena 1, grupa lui Horia Brenciu, formată din trupe, intră în Bootcamp!

Fiecare jurat trebuie să aleagă cei mai buni concurenți și să îi așeze pe cele patru scaune pe care aceștia le vor avea la dispoziție pe scenă. Un concurent nu este însă salvat după ce a fost invitat să ia loc, ci poate fi oricând ridicat dacă mentorul grupei consideră că altcineva a fost mai bun, astfel că tensiunea va fi la cote maxime până în ultima clipă.

"Și anul acesta, mi-am propus să mă distrez, să nu fiu încrâncenat ca jurat. Niciodată nu s-a câștigat X Factor cu un grup, dar până acum am câștigat cu oameni care au venit din America, cu femei, cu bărbați, adică totul e deschis succesului. Mi-aș dori ca toate grupurile să se gândească la câștigătorul de anul trecut, la Jeremy Ragsdale și la experiența sa", a spus Horia Brenciu, juratul care a câștigat marele premiu de anul trecut.

Grupul Deja Vu a venit inițial la audiții cu o surpriză, Oana Purdel! Ea a mai participat la X Factor cu câțiva ani în urmă și a declarat că vrea să fie o surpriză și de data asta, motiv pentru care a venit împreună cu trupa sa înființată împreună cu patru adolescenți. "Eram într-o zi la repetiții și doamna a venit și ne-a spus că vrea să participe împreună cu noi la X Factor", a povestit unul dintre tinerii membri ai trupei. Se pare însă că lipsa de antrenament împreună și-a spus cuvântul. După ce le-a cerut acordul tuturor, jurații au decis să îi asculte pe cei patru tineri singuri și să le dea astfel încă o șansă, după ce Oana Purdel s-a retras din concurs. Separați de ea, ei au primit patru de DA, astfel că vineri, de la 20.00, la Antena 1, întră în Bootcamp.

Alexandru și Raluca compun trupa Rush, sunt din București și au mărturisit că în trecut au format un cuplu, doar că acum tot ceea ce-i leagă este muzica. Pe lângă trupa Rush, cei doi lucreazã împreună într-un alt proiect, mai amplu, cunoscuta formație Albatros.

După o primă apariție la "iUmor", Daniel l-a luat pe amicul său Mădălin, alături de care formează trupa Mindfuck, și au decis să urce pe scena "X Factor" cu un singur gând: "Vii la o competiție ca să câștigi!". Dacă vor și câștiga, rămâne de văzut, dar cert este că cei doi băieți au obținut voturile necesare pentru a trece în Bootcamp. "Sunteți primul grup în stilistica aceasta, căruia să îi dau un DA", a spus Carla's Dreams, iar ceilalți colegi ai săi au fost de acord că cei doi rapperi au fost suficient de convingători. "Au fost cei mai credibili, din punctul meu de vedere", a spus și Delia. "O să fie cel mai cool an din istoria acestui show! Dacă tu le devii mentor acestor oameni, pot să câștige X Factor!", i-a spus Mihai Bendeac lui Horia Brenciu.

Rodica Olisevschi, din Chișinău, a luat prin surprindere jurații „X Factor" cu timbrul său unic, dar și cu o audiție total neașteptată. Deși s-a înscris singură în acest concurs, ajunsă pe scenă, le-a cerut permisiunea specialiștilor de a-și invita iubitul, ce a acompaniat-o la chitară: "Noi de foarte mult timp colaborãm, am scos multe piese impreunã, iar acum Rodica va interpreta o piesã de care ei îi e teamã. N-am apucat să o înregistrăm. Poate vouã vã place şi vã apucaţi de treabã", afirma acesta încrezător.

Cei doi au cucerit publicul încă de la primele note, iar în ciuda faptului că iubitul Rodicăi nu a vrut să participe în concurs, jurații i-au făcut o propunere unică: "Cristian, ca sã nu pierdem vremea. Colegii mei se gândesc la un grup. Prezenţa ta a ajutat-o să se simtă mai bine. Dacă vreţi sã cântaţi ceva împreunã, poate ar fi bine pentru voi", a mãrturisit Ștefan Bănică, în timp ce Carla's Dreams a ținut să adauge că tânăra din Chișinău are "cea mai iubibilă voce din concurs, de departe". Deși nu s-au înscris în competiție ca o trupă, o audiție magică i-a făcut să obțină patru de DA, motiv pentru care Cristian a acceptat să meargă mai departe în concurs alături de iubita sa: "Eu visam să se întâmple asta și asa a fost!", a afirmat Rodica cu zâmbetul pe buze.

Băieții din trupa No Fingerprints au recunoscut că ei sunt la începutul carierei muzicale și nu sunt foarte pregătiți din punct de vedere tehnic și administrativ. Cu toate acestea, talentul lor este remarcabil și au intrat în Bootcamp cu trei de DA.

Andreea Monac și Vlad Bișu au devenit o trupă datorită mentorului Horia Brenciu, chiar dacă la audiții au participat separat. Versurile adaptate ale tânărului vlogger Vlad Bișu au făcut-o pe Delia să cânte alături de el pe refren, de la masa juriului, iar carisma i-a asigurat 3 de DA din partea specialiștilor: "Mi se pare că e foarte potrivit pentru un grup. A meritat șansa asta și sper să îi folosească", a spus Delia. Și Andreea Monac i-a cucerit pe cei patru jurați cu energia ei și a reușit să scape de emoții după ce a intrat pe scenă și a început să cânte, așa că nu a durat mult până au venit și cei patru de DA. "Cred că ești bucuria de care avem nevoie la X Factor!", i-a spus atunci Horia Brenciu.

Grupul Stardust este format din prietenele Alexandra Stănilă și Cătălina Neacșu, care se sprijină foarte mult nu doar pe scenă, ci și în afara ei, așa cum au făcut-o și când Alexandra și-a pierdut mama în urma unei boli necruțătoare. "Mama îmi promisese că atunci când împlinesc 14 ani mă va aduce la audițiile "X Factor", a povestit Alexandra, care a venit anul acesta cu prietena sa. Stardust a luat cele patru voturi ale juraților, așa că au plecat acasă cu o singură cerință din partea Deliei: "Aș vrea să vă văd mai vesele!".

Iuliana, solista trupei VOX, a pășit pentru a doua oară pe scena X Factor, de data aceasta însă și împreună cu instrumentiștii formației: "Mă bucur foarte mult să pot fi aici în formula asta , e minunat când totul este live", spune ea. De aceeași părere au fost și jurații care au apreciat momentul de senzație oferit de trupă și care au dat patru de DA la audiții.

Trupa Angels este o altă trupă formată de Horia Brenciu din trei fete care au participat separat la audiții. Diana Zaharia, o tânãrã de doar 15 ani, din Galaţi, a mãrturisit încã de la bun început cã nu are emoţii, dar şi faptul cã la un moment dat a fost la un pas sã renunţe la visul sãu, muzica. „Ai fost fenomenalã, fantasticã, fabuloasã!", i-a spus Delia, în vreme ce Horia Brenciu i-a dat întâlnire: „Ne vedem în finala X Factor!". Noua ei colegă, Ana Maria Tilici, a venit singură la "X Factor", în timp ce mama sa a rămas acasă alături de frățiorul său în vârstă de doar 1 an și opt luni. "Aș vrea ca totul să iasă bine, de aceea am emoții să nu greșesc cu nimic", a spus Ana Maria, care a fost la un pas de a se răzgândi pe drumul spre audiții. "Ai făcut foarte bine că ai luat microbuzul și ai venit aici! Bravo!", i-a spus direct Horia Brenciu. Ana a reușit în doar câteva minute să primească cele patru voturi ale juraților, dar și o lecție importantă: să nu se mai abată din drumul ei în muzică. Cea de-a treia membră a trupei Angels este Cristina Antonescu, din Brãila, căreia i-au purtat noroc accesoriile pe care Mihai Bendeac I le-a oferit, din recuzita lui Drãgulin, înainte de a urca pe scenã. "Ai cântat bine, cu poftã, şi s-a simţit!", i-a mãrturisit Ştefan Bãnicã, în vreme ce Horia Brenciu a completat: "Niciodatã nu am auzit o persoanã spunând cu atâta bucurie!", fãcând referire la numele piesei pe care a ales-o concurenta. "Cine ia acest grup, al fetelor tinere, o sã aibã cele mai grele alegeri, cele mai multe drame, va fi un calvar pentru antrenorul fetelor tinere!", a mai completat Horia. Cristina merge mai departe în concurs cu patru de DA.

Cele patru componente ale grupului Diamonds, venite tocmai din Italia, i-au cucerit pe juraţi încã de la primi paşi pe scena X Factor. „Eu deja am o preferatã!", le-a spus Carla's Dreams, încã de la inceput. Deşi formeazã o trupã de doar trei ani, Simona, Elena, Carla şi Chiara sunt prietene de o viaţã. „Sunteţi de departe cea mai vioaie, puternicã, frumoasã şi sexy trupã care a venit la X Factor anul acesta! Bravo!", le-a spus Horia, iar Delia a continuat: „Aţi şi dansat, aţi şi cântat pe voci, am vãzut culoare, nebunie! Felicitãri, fetelor!", le-a spus şi Delia. Cu patru de DA, fetele au pãrãsit scena X Factor mai mult decât fericite.

Astfel, vineri, de la 20.00, la Antena 1, într-o nouă ediție "X Factor", Horia Brenciu, juratul care a câștigat sezonul al șaptelea, va intra în Bootcamp cu Grupurile.

Pe 30 noiembrie, echipa lui Carla's Dreams va intra la Duel, astfel: Cristian Moldovan se va duela cu Andrei Geamăn, iar Eduard Ungureanu cu Alexandru Stremițeanu. Delia a decis că în etapa Duelurilor Raluca Răducanu va lupta cu profesoara de canto Cristina Vasopol, iar Bella Santiago cu Cristian Sanda. Din echipa lui Ștefan Bănică, Mãlina Ciarnău, Doinița Ioniță, Ioana Bulgaru și Francesca Hojda sunt cele patru concurente pe care Ștefan Bănică pariază pentru finala "X Factor" de anul acesta.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel