Urmărește emisiunea live


GRECIA - ROMÂNIA: Victor Pițurcă se confruntă cu probleme importante de lot

Selecționerul Victor Pițurcă se confruntă cu mari probleme înaintea meciului din septembrie cu Grecia, ce va conta pentru preliminariile Campionatului European de Fotbal 2016. 

Antrenorul echipei naționale a anunţat că nu poate conta sigur pe Alexandru Bourceanu, care s-a accidentat şi va relua pregătirea abia la sfârşitul lunii august.

"Alexandru Bourceanu nu va putea juca în meciul cu Grecia. Are o problemă mai veche şi a fost tratat superficial, ca urmare că i-a recidivat. Nu doar la Steaua s-a întâmplat asta, ci şi la Trabzonspor. Abia în 3 săptămâni îşi va relua alergarea", a spus Victor Piţurcă, potrivit gsp.ro.

Incerți pentru confruntarea cu elenii sunt și fundașii centrali Florin Gardoș și Vlad Chiricheș, căpitanul naționalei.

"Jucătorii români pleacă, dar nu joacă. Dacă Gardoş va pleaca în Rusia, fiţi convinşi că loturile echipelor de acolo sunt valoroase. Nu se duce Gardoş ca o vedetă acolo şi joacă titular. Şansa lui ar fi că îl cunoaşte Murat Yakin. Oricum, nu se pot plăti atâţia bani la ora actuală, 7 milioane sau cât cere Steaua.

(...) Chiricheş are şi el probleme. Chiar dacă din punct de vedere medical e ok, nu se află cu echipa în SUA, nu se antrenează cu ei, nu are meciuri în picioare. Avem mari probleme. Aria noastră de selecţie e tot mai mică", a adăugat selecționerul.

Vezi și: Preliminarii EURO 2016: Unde și când va juca naționala meciurile de acasă

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel