Grațiela Duban, secretul unei căsnicii de lungă durată. Ce face când se ceartă cu Andrei

Grațiela Duban: "Eu încă mai sunt copil. Eu i-am învățat șotron
Grațiela Duban: "Eu încă mai sunt copil. Eu i-am învățat șotron

Grațiela Duban a povestit despre viața profesională, dar și despre cea personală, într-un interviu în exclusivitate pentru Spectacola.

Grațiela și Andrei Duban au una dintre cele mai longevive căsnicii din showbiz-ul românesc. Cei doi s-au cunoscut în 2010, iar un an mai târziu au decis să pășească împreună în fața altarului. Chiar dacă de când au spus "DA" au trecut deja 11 ani, aceștia se iubesc în continuare ca în prima zi. În exclusivitate pentru Spectacola, Grațiela a dezvăluit care este secretul unei căsnicii de lungă durată.

"Secretul unei căsnicii de lungă durată este comunicarea. După aceea, dacă înveți să comunici cu partenerul de viață, înveți să știi să lași de la tine cât trebuie, înveți să spui iartă-mă, înveți să nu ai orgolii și înveți să fii o echipă. La noi nu există ca eu să las mai mult sau Andrei. Când ne certăm și nu vrea să facă niciunul primul pas, așteptăm să ne treacă starea și venim unul către celălalt și spunem: "Îmi pare rău, știu că am greșit." Și atunci, și din partea cealaltă se spune: "Da, poate și eu am exagerat cu asta.", a spus Grațiela Duban pentru Spectacola.

Mai multe puteți citi aici.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel