Grasu XXL, gest violent: A bătut un copil la Balul Bobocilor

grasu-xxl
grasu-xxl

Grasu XXL a avut o reacție șocantă în timpul reprezentației sale la un bal al bobocilor. Cântărețul a coborât de pe scenă și a lovit un minor care se afla în public. Întreaga scenă a fost filmată de o altă personală aflată la bal.

Adolescentul a mărturisit pentru spynews.ro cum s-a petrecut totul: "Eram împreună cu prietenii mei şi mă distram, chiar dacă nu agreez acest cântăreţ. La ceva timp am început să-mi exprim dezacordul împotriva versurilor sale prin intermediul unor semne, nu tocmai adecvate ce-i drept... După un timp el a observat acest lucru şi a trimis bodyguarzii să ia măsuri. Necunoscându-mi identitatea, aceştia au luat măsuri împotriva altei persoane, agresându-l doar verbal şi spunându-i să părăsească clubul. În acest timp, după cum se poate observa şi pe filmare artistul a coborât de pe scena şi m-a lovit.

În filmare se observă cum Grasu XXL a coborât de pe scenă și a lovit minorul. Înainte de a face acest act violent, cântărețul l-a înjurat la microfon pe băiat.

Artistul nu se află la prima violență de acest gen. În urmă cu trei ani, el a avut o ieșire asemănătoare la un concert pe care l-a susținut în Roma.

ÎNTREAGA FILMARE POATE FI URMĂRITĂ AICI:

http://spynews.ro/monden/video-exclusiv-copilul-batut-de-grasul-xxl-vorbeste-despre-scandal-sai-dam-la-me-cine-e-cu-mine-sa-strige-me-119027.html

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel