Globurile de Aur, foame pe covorul roșu. Actori flămânzi, hrăniți ”pe sub mână”

Melissa McCarthy a reuşit să strecoare 30 de sendvişuri la gala Globurilor de Aur pentru a-i hrăni pe actorii flămânzi.

Actriţa Melissa McCarthy a adus 30 de sendvişuri cu şuncă şi brânză la ceremonia de acordare a Globurilor de Aur din acest an pentru a hrăni vedetele rămase flămânde, informează Press Association. Aşa cum se întâmplă adesea la galele cu premii, cina a fost servită în timp ce numeroase celebrităţi se aflau încă pe covorul roşu, pentru a evita crearea unui vacarm suplimentar.

Vedeta din 'Can You Ever Forgive Me?' s-a decis să ia problema în propriile mâini şi să vină cu o soluţie. 'Le-am înmânat tuturor', a declarat pentru Variety McCarthy, nominalizată la premiul pentru cea mai bună actriţă într-o dramă. 'Anul viitor, vin cu hotdogi', a adăugat ea.

Citește și: Globurile de Aur 2019 - Marii câştigători. Gală marcată de multe surprize

Olivia Colman a ţinut să-i mulţumească colegei sale pentru acest gest caritabil în timpul discursului de acceptare a premiului pentru cea mai bună actriţă într-un musical sau comedie, strigând de pe scenă: 'Mulţumesc pentru sandvişuri!'. La rândul său, Jessica Chastain a avut cuvinte de laudă pentru iniţiativa lui McCarthy şi s-a declarat curioasă să afle cum a reuşit aceasta să strecoare sendvişurile la gală.

'Este o idee bună pentru că atunci când intri în sală cina a fost deja servită şi eşti întotdeauna flămând', a precizat ea. O imagine cu savuroasele gustări - oferită revistei Variety - pare să indice că acestea ar proveni de la restaurantul Joan's on Third, unde un sendviş similar costă circa 8 dolari.

Citește și: Meghan Markle, gafă vestimentară. Ce nu și-ar fi dorit să se vadă

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel