Gina Pistol - Smiley. Răbufnire: Spune MULTE despre tine

Gina Pistol a plecat în vacanță în Thailanda cu Smiley. Fanii au apostrofat-o și i-au cerut Ginei să ia măsuri pentru ca Smiley să nu mai ascundă relația. 

 Extrem de discreţi în ceea ce priveşte relaţia lor, cei doi au publicat imagini pe reţelele de socializare, doar cu peisaje sau selfie-uri. Recent, Gina nu s-a mai putut abţine după ce a primit comentarii răutăcioase şi şi-a taxat dur „fanii".

În România a venit iarna, dar Gina Pistol şi Smiley sunt plecaţi de ceva vreme în Thailanda. Cei doi au ales o destinaţie exotică care le permite să se bronzeze şi să se relaxeze sub palmieri în voie. Smiley a fost cel care a postat în mediul online imagini cu peisajul, dar nici blondina nu s-a lăsat mai prejos. La imaginile postate de Gina Pistol, s-a iscat o adevărat isterie între fanii acesteia, după ce blondina a fost sfătuită de o admiratoare să-şi găsească pe cineva mai bun, relatează Cancan.ro. 

„Dacă Smiley nu şi-a asumat relaţia pe care o are cu tine nu cred că o va face de acum încolo. Trebuie să ai mai multă încredere în tine, nu te mulţumi doar cu atât", i-a scris o admiratoare Ginei Pistol.

„Povestea pe care o trăiesc eu nu are nevoie de spectatori! Ceea ce spui despre mine nu mă defineşte ca om, însă tot ce spui despre mine spune, de fapt, foarte multe despre tine.”, i-a răspuns Gina.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel