Gina Pistol și Smiley fac nuntă. Totul despre marele eveniment: "Petrecere în aer liber și grătar fără mici"

Gina Pistol a vorbit despre nunta cu Smiley. Iată ce spune aceasta despre marele eveniment. 

Gina Pistol și Smiley formează unul dintre cele mai discrele cupluri din showbiz-ul românesc, dar cu toate acestea, sunt foarte iubiți de fanii care abia așteaptă ca cei doi să se căsătorească și să-și întemeieze o familie. 

Deși Smiley nu a făcut încă pasul cel mare și nu i-a oferit inelul Ginei, are deja pregătite toate detaliile în ceea ce privește marele eveniment.

Ce spune Gina Pistol despre nuntă

„Plângeam de dorul său. Mi-a fost dor, 2 luni. E prima oară în viața mea când mi-a fost dor mare de casă, de omul drag. Am vorbit cu el despre nuntă. Eu nu mă grăbesc, cred că doar mama. Când mă voi mărita, o să fac o petrecere în aer liber, fiecare vine îmbrăcat cum vrea. Voi face un grătar fără mici! Fac 39 de ani, dar nu am nicio problemă că sunt nemăritată la vârsta asta!", a declarat Gina Pistol în urmă cu ceva timp, la Xtra Night Show.

Cum a făcut Smiley anunțul relației cu Gina

„Eu și Gina cumva cred că ne-am plăcut tot timpul, ne știm de multă vreme, ne-am intersectat în diverse ocazii și mereu ne-am plăcut, iar la un moment dat ne-am plăcut mai mult. Eu nu ascund cu nimic treaba asta, că suntem împreună, doar că o feresc pe ea cât pot, pentru că oamenii încep și își dau cu părerea.", a declarat Smiley pentru unica.ro.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel