Gina Pistol rupe tăcerea despre relația cu Smiley: Mă ia capul! E frustrant să vezi că partenerul își continuă viața liniștit

Foto: Instagram Smiley / Youtube Speak
Foto: Instagram Smiley / Youtube Speak

Gina Pistol a vorbit despre rolul de mamă, despre relația cu Smiley și despre greutățile pe care le-a întâmpinat de când a venit pe lume fiica lor, micuța Josephine.

Gina Pistol și Smiley formează un cuplu de patru ani și anul acesta au devenit părinți pentru prima dată, având o fetiță pe nume Josephine Ana.

Invitată în podcastul de pe Youtube a lui Speak, îndrăgita prezentatoare TV a vorbit despre schimbările prin care a trecut din momentul în care a aflat că este însărcinată și după ce a devenit mamă. Vedeta a dezvăluit că s-a bucurat de perioada petrecută alături de fiica sa, Josephine, dar a recunoscut că a avut parte și de momente grele. 

Prezentatoarea spune că nu are foarte mult timp liber în timpul săptămânii și uneori are senzația că rămâne cu lucrurile neterminate. În plus, ea a spus că are cinci ore libere pe săptămână, atunci când o prietenă stă cu micuța Josephine, dar din cauza traficului infernal din Capitală, acele ore i se par insuficiente.

"Am 5 ore libere pe săptămână, pentru că atunci vine o prietenă să ne ajute. Rămâne ea cu Josephine, timp în care eu mă duc și îmi fac cumpărăturile, schimb contractele care expiră. Imaginează-ți că numai 2 ore le petrec pe drum. E greu fără ajutor, plus că e și primul, mai ales dacă ai și alte campanii cum avem noi", a declarat Gina Pistol.

Ce spune Gina Pistol despre fiica lor: E un copil foarte cuminte, dar are și ea momentele ei

Gina Pistol se mândrește cu faptul că are un copil destul de cuminte, dar care uneori are nevoie de mai multă atenție decât de obicei.

"E un copil foarte cuminte, dar are și ea momentele ei. Acum stă în funduleț și vrea să meargă de-a bușilea prin casă, așa că trebuie să stai lângă ea tot timpul. Fiecare etapă care vine are greutățile ei. La început nu ești pregătită, după care nu știi ce se întâmplă. Îi ies dințișorii, altă distracție. După ce trece perioada dințișorilor, sunt salturile de creștere și te întrebi de ce nu mai doarme copilul ca înainte", a povestit Gina Pistol.

"Știi cât de frustrant e să vezi că partenerul își continuă viața liniștit?"

Gina Pistol a mai spus și că Smiley a făcut tot posibilul să o ajute cu micuța Josephine și că și-a luat câteva săptămâni libere în momentul în care a devenit tată, însă, la un moment dat, a fost nevoit să revină la contractele pe care le avea de onorat. Acela a fost unul dintre cele mai critice momente pentru Gina, deoarece avea parte de mici atacuri de panică sau anxietate.

"Andrei a fost de mare ajutor, ne ajutam unul pe altul cu fetița. După care a fost nevoit să plece. Când pleca Andrei dimineața aveam o stare de anxietate. El pleca la muncă ghiocel și se întorcea zambilă. Știi cât de frustrant e pentru o femeie să vezi că partenerul își continuă viața liniștit? (...) Eu m-am bătut cu pumnii în piept și am zis că pot să o cresc singură. O lună mai târziu îi ziceam lui Andrei (n.r Smiley) că dacă nu luăm o bonă în curând mă ia capul. E foarte greu fără ajutor, mai ales dacă ai și campanii cum avem noi. Pentru mine spălatul părului și aranjatul e un lux", a mai spus ea.

"Eu încerc să o adorm de pe la ora 19.30. De la ora 21 apuc să îmi fac și eu un duș, să mă dau cu o cremă pe față, să mănânc ceva. Mă pun în pat când ajunge și Andrei și ne uităm la două episoade de la un serial. Am adormit pe la 1. Fiica mea s-a trezit astăzi pe la ora 4.30 și m-a luat de nouă. Nu am știut ce mi se întâmplă. Avea chef de joacă, de vorbă, după nu avea chef de nimic. Mi-a luat două ore să o adorm. La 6.30 m-am pus în pat și a început pisoiul să miaune. Sunt leșinată", a povestit Gina despre o zi din viața ei.

Gina Pistol, despre relația cu Smiley: Erau multe fete care se dădeau la el

"Noi eram împreună de câteva luni bune, înainte să se afle. Mai mergeam cu el pe la concerte, mai mergeam pe la Ha. Şi cel mai mişto e că erau fete singure şi se dădeau la el, crezând că este singur. Era super fun! Întreceau o limită! Cumva, oamenii citeau despre noi că suntem împreună, şi totuşi, erau fete care veneau şi se dădeau la el.

Nu pot să zic că trec cu vederea foarte uşor, când merg cu al meu undeva, femeile ştiu că este cu mine, mă şi văd pe acolo cu colţul ochiului şi se dau în spectacol în faţa lui.

Eu i-am spus lui Andrei de la început, că are toată libertatea să facă ce vrea, dar vezi dacă merită. Adică merită să rişti ceea ce ai cu mine pentru cinci minute de flirt sau să mă pui pe mine într-o lumină proastă? Eu am avut bărbaţi care erau vânaţi de faţă cu mine, pe faţă. Sunt fericită acum, ce îmi pot dori mai mult?! Am un om lângă mine pe care îl iubesc şi care mă iubeşte, am un copil minunat, ai mei sunt sănătoşi, sunt bine, ce îmi pot dori mai mult?!", a mai spus Gina Pistol în podcast-ul lui Speak.

"Îi ziceam lui Andrei: "Mai avea fata aia puțin și te mânca, noroc că eram pe acolo și s-a împiedicat de mine, că altfel nu știu ce se întâmpla. Îl răpea! Pofticioasă rău se uita la tine. Îți mai punea puțină frișcă deasupra și te mânca tot!" Noi simțim!", a spus Gina despre fetele care se uitau la Smiley, deși ei erau într-o relație.

"Femeile însărcinate trec prin niște schimbări, au hormoni... imaginează-ți că Andrei s-a apucat de sală, să slăbească, în condițiile în care eu mă făceam din ce în ce mai mare. Ca el să pară și mai mic și eu să par și mai mare. Imaginează-ți prin ce trece o femeie când vede asta", a completat Gina Pistol.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play
DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel