Giani Kiriță, chemat la DIICOT. Participarea la EXATLON, în pericol

Giani Kiriță este citat la DIICOT, acolo unde trebuie să dea explicații. Astfel, participarea în continuare la show-ul Exatlon este pusă sub semnul întrebării. 

Procurorii de la Crimă Organizată au solicitat confiscarea unor corpuri delicte ridicate în timpul anchetei. Fostul fotbalist are calitatea de intimat în acest proces (citat într-un proces în calitate de pârât n.r). În prezent, Giani se află în Republica Dominicană, acolo unde filmează pentru show-ul „Exatlon".

Probleme mari pentru Giani Kiriţă! Obiectul dosarului în care este citat ar fi „confiscarea specială", care prevede „sesizarea judecătorului de cameră preliminară cu propunerea de luare a măsurii de siguranţă a confiscării speciale".

Confiscări 

Procurorii pot solicita confiscarea specială a corupurilor delicte depuse la dosar în timpul anchetei, acestea putând fi: substanţe periculoase, arme albe, arme deţinute ilegal, droguri de mare risc, documente false, bancnote false, CD-uri, DVD-uri sau memory-stick-uri cu imagini compromiţătoare, bani proveniţi din proxenetism sau trafic de droguri etc, potrivit legii, relatează cancan.ro.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel